Hüzün Kovan Kuşu

• Kullanıcı Arda1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 983 gün önce görüldü
Seviyosun bu hayatı​

n7dmMM.jpg

Herşeyi unutturacak bir kapı var karşımda. Kapıyı araladım bu akşam o kapıdan içeri gireceğim. Yıllardır hayatımda ilk defa güzel bir şey olacak hissediyorum. Bu sefer olacak

Vuslatın başka alem
Sen bir ömre bedelsin

[YOUTUBE]XD7YVZLlma8[/YOUTUBE]​

Her insanı seven birileri bulunur. Çünkü budur dünyada kalan son adalet kırıntısı.

Hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum seninle

RYZoX7.jpg

Biz varız güzel öbürleri hep çirkin​

Eğer benim adım Ardaysa ben de sana Türkçe yi öğretip Neşet Ertaş dinlettirmezsem ne oluyum bebeğim

Bir ülkede edebiyat ve sanattan çok siyaset konuşuluyorsa o ülke üçüncü sınıf bir ülkedir.
Mesela Türkiye.

Babalar günün kutlu olsun aslan babam.
Dünyanın bilinmeyen bir yerinde sensiz hayatıma devam ediyorum.
Ama biliyorum ki sen 16 yıldır nereye gidersem gidiyim ne yaparsam yapıyım beni izliyorsun.
Seni çok özledim baba.
Annemi öp benim için.
Keşke baba keşke sizi geri getirebilsem. Her şeye gücüm yetiyor ama sizi getirmeye yetmiyor işte yetmiyor. O yüzden bir gün ben gelicem yanınıza.
Bir gün ikinizlede kavuşucaz babam

Senin en sevdiğin şarkı buydu.
Bunu dinleyip balkonda rakı içerdin. O zaman hayal kurardım büyüyünce beraber içermiyiz diye. Ben büyüdüm ama sen gittin. Ben artık tek içiyorum rakımı. Özledim be baba özledim​

[YOUTUBE]73M1TIK7tnA[/YOUTUBE]​

Seninle olan son fotoğrafımız.
Çok mutsuzum baba çok

og4p4b.jpg

Sonunda yaptırdım. My mother is my life . Annem benim hayatım

XvRp8j.jpg

İz bırakanlar unutulmaz..

Bende bir adet var ama niyeyse ben bunu kıskandım:nee::şirine:
Sanırım yazıdan dolayı,bende yakında bir adet daha ekleteyim kendime.:şirine:

Bende yakında bir iki tane daha yaptırıcam. Bu annem içindi belki diğer koluma da babam için bişeyler yaptırabilirim (:

Bir-iki :D Alışkanlık yapıyor dedikleri bu olsa gerek. Bende ikinciyi babam için yaptıracağım,kısmet olursa tabi :)

Sanırım evet :)
Bende bu şekilde kendi içimde yaşatıyorum bir şeyleri işte ((

Geri