Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Akşam üzeri bir parça çalar uzak ülkelerin birinde. Kulağını doldururken melodiler göğsünde hafif bir sıcaklık hissedersin. Adını koyamadığın her şey gibi seversin içini. İçini açarsın sevdiklerine ve onlarda sever seni. O zaman henüz hava kararmadıysa bir kahve içer miyiz ?
Katlanmaksa katlanıyorum kimselere belli etmeden
İyi kötü bir iş tutturmuşum acısı tatlısı hepsi bir
Senden ırak olduktan sonra ha trabzon ha diyarbakır
Vefasız çıktın...
Keşke şu sahip olduklarımın hiç biri olmasaydı da siz olsaydınız yanımda.
Fabrikanın birinde asgari ücretle çalışan bir işçi olsaydım kentin gecekondu mahallelerinin birinde otursaydık sobalı buz gibi bir evimiz olsaydı.
Birbirimize olan sevgimizle ısınsaydık.
Akşamları yanan sobanın üstünde çay demleyip üçümüz dizi izliyip gülseydik.
Parasızlıktan ayın sonunu zor getirseydik keşke de siz benimle olsaydınız.
Onurumuzla gururumuzla yaşasaydık.
Siz yoksunuz ama baba emin ol oğlun dediğin gibi hep onuru için yaşıyor. Hep şerefi için yaşıyor. Herşeyini kaybet ama şerefini asla kaybetme dediğin günden beri şerefimle yaşıyorum babam.
Hiç kimsenin hakkını yemedim düşene tekme atmadım hep elimi uzattım. Aslan babam oğlun sana yakışır hayat yaşıyor gözün arkada kalmasın.
Ağlamıyorum babam sadece duygusallaştım öyle.
Çok özledim baba çok.
Her gün biraz daha ölüyorum siz yokken baba
2013 senesinde o hastane odasında kimsesiz bir hayata gözümü açtığımda karşımda sen vardın ve bana hoşgeldin demiştin.
şimdi sıra bende. bende pazartesi günü sen o ameliyattan çıkıp gözünü açtığında hoşgeldin demek için geliyorum yanına. ben yıkılmadım ayakta kaldım.
ve sen de ayakta kalıcaksın ben buna inanıyorum. inanmadığım tanrılara dua edicem senin için söz.
daha beraber gülüp ağlayacağımız günler olacak. oğlum ben sabahın köründe kimi aricam gel beni hava alanından al diye. kim bana menemen yapıcak lan. tabi ki sen.
altı üstü bi kitle alınıcak küçücük bişey amına koyim. küçücük şeymi yıkıcak seni beni bizi.
yıkamicak biliyorum ayağa dikilicez ve öyle gırgır yapıcaz ki seninle taşağın dibine vurucaz.
lan daha beraber sakaryasporun süper lige çıktığını izlicez lan.
yolumuz uzun seninle daha
Uçak biletimiz hediyemiz çantamız hazır.
Sabah yolculuk zamanı. İstanbul da kahvaltı ardından kayseriye kardeşin yanına ordan Ankaraya eski dostların yanına