Hüzün Kovan Kuşu

• Kullanıcı Arda1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 987 gün önce görüldü
Eğer bir gün yolunuzu kaybederseniz bir çocuğun gözlerinin içine bakın; çünkü bir çocuğun bir yetişkine öğretebileceği her zaman üç şey vardır: Nedensiz yere mutlu olmak, her zaman meşgul olabilecek bir şey bulmak ve elde etmek istediği şey için var gücüyle dayatmaktır.

Ben hayatım boyunca kendimi nasıl sevdirebileceğimi düşündüm. Çünkü kimsen yoksa kendini sevdirmek zorundasın

benimde hayatımda güzel bir şey oluyor be :)

Önce bir ellerin vardı yalnızlığımla benim aramda
Sonra birden kapılar açılıverdi ardına kadar
Sonra yüzün onun ardından gözlerin dudakların
Sonra her şey çıkıp geldi
Bir korkusuzluk aldı yürüdü çevremizde
Sen çıkardın utancını duvara astın
Ben masanın üstüne koydum kuralları
Her şey işte böyle oldu önce​

[YOUTUBE]4olxqBV_DTQ[/YOUTUBE]​

Son günlerde mutluluğu kahvemin son yudumunda bulmaya başladım. Oysa ben ne kadar çok isterim kahve içtikten sonra dudaklarınla buluşmayı. Merak etme sen istemeden dokunmam sana. Sen gelmeden gelirim ama sen sevmeden de severim senden önce harbiden severim bak. Biz olmak için epey beklemek mi gerekiyor? Biz beraberken güzel, ben sesinde uyurken iyi, sen beni yanına alınca mutlu oluruz. aradığında dünya gözüme daha masum gözükür. Seninle herşeyi başarır olmayacak her şeyi oldururuz gibi geliyor.
Yanına gelirsem dünyayı unuturum biliyorum, portakal reçeli sen olursun, bütün günahları işlemek isterim seninle. Biliyorum yanına gelirsem her şey değişir, yanına gelirsem seni bir daha bırakamam biliyorum.
Aşk artık canımı yakmıyor farklı bir şey oldu, tenimde yakıcı bir koku gibi. Kavrayamıyorum ama memnunum. Senden gelen herşeye, sana, sesine,
Mutluyum...

Arda
24 Haziran 2015​

Uzaklar diye bir yer var

Ben sevmesini bilmiyorum heralde kimi sevsem kaybettim ya da kaybediyorum hatta düşman oluyor.
Bu nasıl bir hayattır lan ben bir türlü çözemiyorum ben. Sevdiğim herkes öldü benim, diğerleri de terk edip gidiyor. Hayatta insanın sevdiklerini kaybetmesinden daha kötü hiç bir şey yok. Bunu en iyi bilenlerden biri benim. Ben 14 yaşında anamı kaybettim babamı dedem kuzenlerim hepsini kaybettim. Bir gece lan bir gecede nasıl değişiyor insanın hayatı. Bir haber alıyorsun bir anda her şey bitiyor. Bir haber aldık bütün ailemiz ölmüş. Stadyumlarda çadırlarda yattık lan günlerce, toprağın üstünde tek başıma. Ben annemin boynu kırılmış halini gördüm lan ben, babamın kanlar içindeki yüzünü gördüm ben. Lan ben neler gördüm neler yaşadım lan ben.
Bir insanın hiçmi şansı olmaz lan hiç mi hayatında güzel doğru giden bir şey olmaz. Bütün herkesi kaybediyorum ben. Neye elimi atsam taşa dönüyor, hangi dala tutunsam kırılıyor. Ben kime ne yaptım ya. Neyin bedelini ödüyorum ben lan. 2 saat mutlu oluyorsun sonra birileri buna bir şekilde engel oluyor sanki. Ben hayatım boyunca kimseye yalan söylemedim kimseyi kandırmadım aldatmadım, ama nasıl oluyorsa ben anlamıyorum ya yapmış gibi görünüyorum ya da bunlara maruz kalıyorum. Çok şeymi istiyorum bu hayatta anlamıyorumki. Sadece küçük ama daimi mutluluk olsun istedik.
Belki benim şansım olucaktı o. Belki güneş doğacaktı üzerime, Belki farklı olacaktı birşeyler değişecekti. Benim hiç iyi bir şeyim olmadı belki bu iyi olacaktı ne biliyim işte ben şey sandım yani. Yani aslında ben yine kaybetmeye başladım. en iyisi ben bir bira açıyım kendime​

saat erken ama içmenin saati olmaz​

zAzGW4.jpg

Keşke o gün bende​

[YOUTUBE]uCbg3cLTN7w[/YOUTUBE]​

sen hüzünler güzeliydin, düşlerime mavilerle girip sonra kaybolan...​

[YOUTUBE]sGxiK5_ZOf8[/YOUTUBE]​

Bir ihtimal daha var...

İnsanın geçmişi ayağına dolaşmamalı. Nereye gidersem ne yaparsam hep geçmişte bir şeyler önüme çıkıp engel oldu.
Elimizi attığımız yer kuruyor.
Şansımı kaderimi sikiyim harbiden başka da bir şey demiyorum

Bir kuş oldun gökyüzünde uçamadın sen
Nehir oldun ırmak oldun taşamadın sen
Çocuk oldun sokaklarda oynamadın sen
Doğdunda büyüdün ama YAŞAMADIN sen​

[YOUTUBE]s4IUtUJ33NQ[/YOUTUBE]​

Ben AİLEMİ çok özledim​

Yani benim güzel annem
Ala şafağın da ülkemin yıldız uçurmak varken
Oturup yıldızlar içinde kendi buruk kanımı içtim
Ne garip duygu şu ölmek
Öptüğüm kızlar geliyor aklıma
Bir açıklaması vardır elbet
Giderken dar ağacına
Geride masa üstünde boynu bükük kaldı kağıt kalem
Bağışla beni güzel annem
Oğul tadında bir mektup yazamadım diye kızma bana
Elleri değsin istemedim
Gözleri değsin istemedim
Ağlayıp koklayacaktın
Belki bir ömür taşıyacaktın koynunda
Yaşamak ağrısı asıldı boynumda
Oysa türkü tadında yaşamak isterdim​

[YOUTUBE]IIWAy4MC7pk[/YOUTUBE]​

Ne varsa bu gençliği yakan
Ekmek gibi aşk gibi
Ne varsa güzellikten yana
Bölüştüm büyümüştüm
Bu ne yaman celişki anne
Kurtlar sofrasına düştüm
Hani benim gençliğim nerde​

[YOUTUBE]2-KTvT7KZPY[/YOUTUBE]​

Çok ağır ödeştik biz bu hayatla sonu olmayan çok yollardan geçtim ben.

Siz benim neler çektiğimi
Nerden bileceksiniz

[YOUTUBE]erNoUAkv83w[/YOUTUBE]​

Geri