Hüma
Altın Üye
Hiş sevmem
Duyguların karşılıklı olması ne güzel.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hiş sevmem
Konu yıllar önce açılmış, yorum yapanlar yeniden yapmalı. Hem psikolojik hemde fizyolojik değişimler olmuştur Hüma hanımda. Nostaljik bir konu artık bu, bizim için ise taze henüz.
Her forumda hemen dikkat çeken tipler vardır ya işte, Hüma hanım da bunlardan. Açtığı konular ve yorumları ile keyif veren birisi.
Büyüdüm. Haklısın. (:Hüma hanım, insan değişken canlıdır. Hemde fazlasıyla, saniyeler içinde fikir ve düşünceler değişebilir. Bu sadece karşınızda ki insanlar ile ilgili değil, kendimiz ile de ilgili bir durum.
Bazen kendimizi sürekli aynı çizgide görürüz, aslında öyle olmadığımız gerçeğini fark edemiyoruz. Konunun açıldığı tarih yani 5 yıl önceki herhangi bir konuya yaptığın yorumları oku lütfen, şuan bir çoğuna farklı yorum ve bakış açısı getirirsin.
Bilmukabele Bahtiyar bey teşekkür ederim. (;Diğer forumsalcılara göre daha bir aklıselim birine benziyor gözlemlediğim kadarıyla.
Keşke gelse de iddalara cevap verse....Asılsız iddiaları diyoruz Alaz kuşum. .d Kıskanç çünkü. .d Bana gelen fotoğraflarda gözü var onun ahahah.
Öylemiymiş cidden. .d Yani paylaşmak istersen alırım bir dal mavi. .dBen bu sayın hanımefendiyi çok önceden tanıyormuşum, biliyormuşum yani. O, buymuş; bu, oymuş. Bak şimdi senin o zamanki renginle ben takılıyorum, paylaşabilirim rengi senle .p
Falcıymış kendisi, selamımı ilettin mi hı?
İyi kız, neşeli, tek kötü yanı bir bakmışsın kayıp.
Of popüler olmak çok zor be Arif. Herkesin dilindesin, dillerdesin. .dBiz kaos ile besleniyoruz.
Hüma hep kaosun içine düşüyor.