Hüma

Konu sahibi son olarak 2625 gün önce görüldü
qızıl saçlı hatun. :p
Var mı bişeyler?????? :p
Mor olmak sende çok tatlı durmuş. :p
Öperim ballarından. :p

Siyah yakışıyordu ama mor da açmış kendisini. Çok fazla tanımıyorum ancak yardımsever, kibar ve hanımefendi olduğundan eminim:)

okulda en önde oturan tiplerden gibi geliyor bana :D
gerçekten karşılaşsam silgi, bant falan isterim heralde :D

bir süre sonra, tanıdığı kişiler tarafından seni gerçekten tanıyamamışım cümlesini kuvvetle muhtemel kurulmasını sağlayan üyecik.

Çok şey söylerdim de burayı rezerve edelim bakalım.

Hmm.

Beni tanıyan ve anlayan insana saygılar burdan.Yani saygı duyulur bu insana.)

Uzun yılların vermiş olduğu rahatlıkla yazabilirim aslında buraya seni.Ama fazla da uzatmayım,iltifat ta etmek istemiyorum şimdi sana gecenin bu vaktinde.En güvendiğim insanların başında gelir Hülya,çok değerlidir bende.Çok da severim kendisini.Öyle gidip dertlerimi anlatmam ama sıkıntım olduğun da bana yardım edebilecek kişinin Hülya olduğunu bilirim.Güzeldir,hoştur Hülya.Ee ne de olsa Selanik göçmeni.Farklı bir kişilik ve farklı bir sevimlilik.Yanlışları vardır elbet her insan da olduğu gibi ama bu yanlışlarından dönecek kadar da akıllı bir hatundur.Kahır çekmek kolay bir iş değildir,yıllardır beni çektiğin için tekrar teşekkür ediyorum sana .) Seviliyorsun genç.

İlk Üye Olduğum Zamanlarda Baya Aktif Bir Yöneticiydi.
Şimdilerde Pek Göremiyorum,
Umarım İyidir.. : )

Her açtığı konuda bir gönderme olan kızdı sanırım öyle kalmış aklımda
Seveni olduğu kadar sevmeyeni de çok gibiydi hala öyle mı bilmiyorum
:)

Hüma 'ya en cok yeşil yakıyordu ;s
Adminlik dönemi uzar zannetmiştim ama kısa tuttu. Yeşilken her şeyle ilgiliydi.
İyice emekliliğe ayrılmış gibi forumda.

diclehan_baban1.jpg

:D

Çok Olmuyor Tanışalı..
Keşke Önceden Tanıyıp, Sohbet Ettiğim Kişilerden Olsaymış Dediğim Birisi..
Oldukça Samimi ve İçten..

Eskisi Forumda Aktif Değil,
Bence Aktif Olmalı..

SaygılarEfenim. ^^

Bir hümadır gidiyor dedim ki kim bu hüma bir bakınayım
bir süre gözlemledim denk geldikçe ve çözemedim açıkçası :P
yazacaklarım tamamen foruma yansıttıklarından dolayı edindiğim izlenimden kaynaklı olacak
umursayacağını düşünmesem de içimde kalmasın : )
eskiden burda görevliymiş sanırım bir kaç mesajında bastıra bastıra bunun vurgusunda bulunmasına denk gelmiştim şahsi olarak yapısı karakteri ile ilgili bir fikrim yok fakat arada sırada gelip sadece erkek arkadaşına ilişkin veya başka erkeklere hitaben cümleler yazması,açtığı konuların genelinin göndermeli konular olması,oyunlarda da sürekli erkeklere yorum yapması çekti dikkatimi : )
az önce de başka forumun sahibi olan bir kişinin o forumda kendisine adminlik teklif ettiği ile ilgili yazmış olduğu bilgilendirmeyi görünce yazmadan duramadım
eh ne diyelim daim olsun mutluluğunuz...

yansıttıklarınız dahilinde yorum yaptım eğer bir yerlerden gönderme yapacaksanız baştan söyleyeyim

Nickini yeniden görmekten mutlu olduğum üye. Aynı zamanda geldiği gibi araştırmacılığı ile ön plana çıkıp klon konuları ifşa etmedeki becerisini bize göstermiştir tekrar.

Ceviz ağacına benzetmişimdir Hümayı her zaman...
Çok tanımamakla birlikte cevizin dışı gibi sert ve saglam bir görüntüsü var lakin içi yumuşacık gibi
zaman zaman yolu sevgi ile birleşen insana dair buram buram duygu kokan mesajlarını okuyunca her zaman "daim olsun mutluluğu" cümlesi geçer kalbimden...

Hüma 'nın göz rengiyle, farklı birisi olduğunu hatırlıyorum.

eskiden benim çok mesajımı silmişti, şimdi de ben senin üye sözlük konunu sileyim mi dünya güzeli.

:D kimse de hakkında kötü bir şey yazmamış. ben yazayım o zaman.

kendisini tanımıyorum, bence hiç de anlayışlı değildi o zamanlar. ne olduğunu ben de tam olarak hatırlamıyorum, ama banlandığımı unutmam asla! beni, anlamadığı ya da yanlış anladığı bir şey yüzünden banlamıştı. egosu vardı. :d ikinci sefer ben de "süresiz banla" deyince süresiz banladı. (Allah'ım inş. doğru hatırlıyorumdur yarebbim.) senin yaptığını Çorum'lu yapmaz derler ya. işte öyle bir şey. :D

şimdilik bitti. daha sonra yine hatırlarsam yazarım. iyi akşamlar efenim. :d

Geri