Hatrım Kalır
Üye
bebişim nbr
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bensiz canın mı sıkılıyor X? Bunlar hep sana mantı yapmadım diye biliyorum.Mantı yapar, savcilara dagitir.
Sen benim en değerlim.Sen benim canım sen kara sevdalim shhshshsh.
Boncuk gözlüm![]()
Seni özledim bebişim.bebişim nbr
Hosgeldin deli kiz.Bensiz canın mı sıkılıyor X? Bunlar hep sana mantı yapmadım diye biliyorum.
Savcı bir arkadaşıma mantı yapmak ile meşgulüm buatalar o yüzden giremiyorum.Marifetli Eller konusunu bu kızı alt etmek için açtılar. Olan hüma hanıma oldu. Bence geri dönsün..
Eskiler eskiden güzeldi ama sen hala güzelsin. (:Çok güzel sözlük konuları açar hit olacak konularıda iyi bilir benden sonra tabi ki.. .p
Yeri ayrıdır bende severim hep mutlu olsun..
Bu yazdıkların içinde sadece yaşlandığının doğru oluşu peki. Üzüldüm.Yakında evlenecegi haberini aldığımız bir başka üyemiz. Bu da yaslandigimiza delalet. Bir ömür boyu mutluluklar
Savcı bir arkadaşıma mantı yapmak ile meşgulüm buatalar o yüzden giremiyorum.
Saatlerce Hüma evlenme ne olur diye ağladığın ses kayıtlarını atarım foruma.Düğüne davet etti, kısmetse limonata içmeye gideceğim.
Estağfurullah güzel bakan güzel görür sadece. (;Güzel gözlü kiz diye duymustum Baska fikrim yok![]()
Hoş bulmuş olabilirim belki, sağ ol.Hosgeldin deli kiz.
İletirim ayol. Konunun başlığı Hüma'nın marifetli ellerimi olacak?Savcıya selamlar. Ben senin için bir marifetli eller daha başlatmayı düşünüyorum. Uygun mudur sana?
İletirim ayol. Konunun başlığı Hüma'nın marifetli ellerimi olacak?