Hüma

Konu sahibi son olarak 2625 gün önce görüldü
O kadar yarışma var.. ama sen yoksun.. her şey biraz eksik..

Çikolata ve çiçek sever benim çiçeğim, güzel gözlü mavişim.
Hatırlıyorum da forumun birleştiği ilk dönem tatlı tatlı çekişme vardı aramızda :) o zamanlar forum bir başka güzeldi.. kim derdi ki bu kadın hayatımda çok güzel bir yer alıp çok sevdiğim bir arkadaşım olacak.
İyi ki dediğim kişilerden, hayat hep sana gülsün.

Ahhhh kalbim <3
Sana uzun uzun şeyler yazmıcam özlem dolu yazılara gerek yok çünküm sen her daim benimlesin gözümü seninle açıp seninle kapatıyorum uğur böceğim :*

Çikolata ve çiçek sever benim çiçeğim, güzel gözlü mavişim.
Hatırlıyorum da forumun birleştiği ilk dönem tatlı tatlı çekişme vardı aramızda :) o zamanlar forum bir başka güzeldi.. kim derdi ki bu kadın hayatımda çok güzel bir yer alıp çok sevdiğim bir arkadaşım olacak.
İyi ki dediğim kişilerden, hayat hep sana gülsün.

Seni çok seviyorum Cafer'im iyi ki varsın, iyi ki hayatımdasın.

Ahhhh kalbim <3
Sana uzun uzun şeyler yazmıcam özlem dolu yazılara gerek yok çünküm sen her daim benimlesin gözümü seninle açıp seninle kapatıyorum uğur böceğim :*
Sana aşığım kadın! Sen en güzel ciceksin bende senin çiçeğine konmuş bi uğur böceği. :emoji_beetle::emoji_blossom::emoji_sparkling_heart:

Çok ilginç , enteresan Hüma hakkında hiç fikrim yok. Onca zaman olmuş onca zaman girmiş varlığından haberim yok. Onun da benim varlığımdan haberdar olduğunu sanmıyorum.
Kör noktada kalmışız. Herkesin bildiği benim hiç bir fikrimin olmayışı da : )

Geri