Hüma

Konu sahibi son olarak 2625 gün önce görüldü
Konu yıllar önce açılmış, yorum yapanlar yeniden yapmalı. Hem psikolojik hemde fizyolojik değişimler olmuştur Hüma hanımda. Nostaljik bir konu artık bu, bizim için ise taze henüz.
Her forumda hemen dikkat çeken tipler vardır ya işte, Hüma hanım da bunlardan. Açtığı konular ve yorumları ile keyif veren birisi.

Konu yıllar önce açılmış, yorum yapanlar yeniden yapmalı. Hem psikolojik hemde fizyolojik değişimler olmuştur Hüma hanımda. Nostaljik bir konu artık bu, bizim için ise taze henüz.
Her forumda hemen dikkat çeken tipler vardır ya işte, Hüma hanım da bunlardan. Açtığı konular ve yorumları ile keyif veren birisi.

Konu gerçekten baya eskimiş bende şimdi fark ettim.
Yorum yazanların çoğu foruma girmeyen insanlar düşüncelerinde değiştiğimi sanmıyorum çoğu insanın ama bir kaç kişi vardır illaki eskiden kötü/iyi düşünüp şimdi iyi/kötü düşünen.

Bence sevimli gereksiz tartişmayan biri

Hüma hanım, insan değişken canlıdır. Hemde fazlasıyla, saniyeler içinde fikir ve düşünceler değişebilir. Bu sadece karşınızda ki insanlar ile ilgili değil, kendimiz ile de ilgili bir durum.
Bazen kendimizi sürekli aynı çizgide görürüz, aslında öyle olmadığımız gerçeğini fark edemiyoruz. Konunun açıldığı tarih yani 5 yıl önceki herhangi bir konuya yaptığın yorumları oku lütfen, şuan bir çoğuna farklı yorum ve bakış açısı getirirsin.

Hüma hanım, insan değişken canlıdır. Hemde fazlasıyla, saniyeler içinde fikir ve düşünceler değişebilir. Bu sadece karşınızda ki insanlar ile ilgili değil, kendimiz ile de ilgili bir durum.
Bazen kendimizi sürekli aynı çizgide görürüz, aslında öyle olmadığımız gerçeğini fark edemiyoruz. Konunun açıldığı tarih yani 5 yıl önceki herhangi bir konuya yaptığın yorumları oku lütfen, şuan bir çoğuna farklı yorum ve bakış açısı getirirsin.
Büyüdüm. Haklısın. (:
5 değil 6 sene olmuş hâttâ. Zaman akıcı insan ise değişken.

çükü var diyolar

inş yoktur hayal kırıklığıı kdkdkdl

Diğer forumsalcılara göre daha bir aklıselim birine benziyor gözlemlediğim kadarıyla.

Sakin ve tanınması gereken birisi :) sevmeyi ve sevilmeyi seven bir hanımefendi ve çokta güzel kahve falı bakıyor benim herşeyimi bilmişti :D

bence tersi çok fenadır bu kızın hiç denk gelmedim ama öyle duruyor benden söylemesi
kızdırırsanız eğer içinden bi hannibal lecter çıkıcakmış izlenimi havası yaratıyor insan da

Ben bu sayın hanımefendiyi çok önceden tanıyormuşum, biliyormuşum yani. O, buymuş; bu, oymuş. Bak şimdi senin o zamanki renginle ben takılıyorum, paylaşabilirim rengi senle .p
Falcıymış kendisi, selamımı ilettin mi hı?
İyi kız, neşeli, tek kötü yanı bir bakmışsın kayıp.

Biz kaos ile besleniyoruz.
Hüma hep kaosun içine düşüyor.

Ben bu sayın hanımefendiyi çok önceden tanıyormuşum, biliyormuşum yani. O, buymuş; bu, oymuş. Bak şimdi senin o zamanki renginle ben takılıyorum, paylaşabilirim rengi senle .p
Falcıymış kendisi, selamımı ilettin mi hı?
İyi kız, neşeli, tek kötü yanı bir bakmışsın kayıp.
Öylemiymiş cidden. .d Yani paylaşmak istersen alırım bir dal mavi. .d
Nazlı ile o kadar konuştum ama o selamı hep unuttum, tamam şuan yazıyorum. .d
Kaydolmayı seviyorum ama henüz tam kaybolamadım.

Geri