Hükümet istifa

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
ya kardeşim a haber izlemekten beynin yanmış.
burda sohbeti keselim belli ki cennete gideceğine inanıyorsun seninle daha fazla konuşup yorulamam
onca maddeden ona mı cevap veriyosun.

Başladılar yine hakarete. Tipik ezik muhalif kafası :)
Senin beynin sulanmış, yalanlara inanmışsın. Kanıt göster siyorum A haber diyorsun. Yalancı kanalları seyretmekten gözlerine perde inmiş.
Eee, adayı kim ki kendi ne olsun...
Engelle beni mesajlarımı görme birader. Sen sağ ben selamet

Nihatcima da yüklenmeyin lütfen.
Tanisaniz cok seversiniz,cok tatli biri azlinda.

Başladılar yine hakarete. Tipik ezik muhalif kafası :)
Senin beynin sulanmış, yalanlara inanmışsın. Kanıt göster siyorum A haber diyorsun. Yalancı kanalları seyretmekten gözlerine perde inmiş.
Eee, adayı kim ki kendi ne olsun...
Engelle beni mesajlarımı görme birader. Sen sağ ben selamet
Tam olarak neresi hakaret?

ne kanıtı istiyosun kardeşim köprüden geçmiyor musun?
hastaneye gitmiyor musun? Markete gidip fiyatları görmüyor musun?
Özgürce protesto etmeye çalışanların göz altına aldığını görmüyor musun?
Türkiye’ de yaşamıyor musun?
Öff neyse.

Tam olarak neresi hakaret?

ne kanıtı istiyosun kardeşim köprüden geçmiyor musun?
hastaneye gitmiyor musun? Markete gidip *fiyatları görmüyor musun?
Özgürce protesto etmeye çalışanların göz altına aldığını görmüyor musun?
Türkiye’ de yaşamıyor musun?
Öff neyse.
Köprüden geçiyorum param var. Köprü yokken feribotla 3 saatte geçiyordum param olduğu halde.
İsteyen feribota devam, yada fsm de trafik beklesin.
Hastaneye gidiyorum senin aksine doktorlarımızla , hastanelerin yapısı ve işleyişiyle gurur duyuyorum.
Market fiyatlarında haklısın ama bunun Erdoğanla bağlantısı olduğu konusunda senle hemfikir değilim. Yoksa olmalımıyım. Demokratik isen fikirlerime saygı duymalısın.
Hükümet istifa diyenler içeri atıldıysa tamamen senin yanında protesto ederim. (Ana avrat küfür ettilerse fazla kasmayalım konuyu).
Türkiyeyi inan günün en az 18 saati yaşıyorum (az uyurum)
İkna edemiyorsam (gerek te yok zaten) zorlamayalım. Sen yoluna ben yoluma

Köprüden geçiyorum param var. Köprü yokken feribotla 3 saatte geçiyordum param olduğu halde.
İsteyen feribota devam, yada fsm de trafik beklesin.
Hastaneye gidiyorum senin aksine doktorlarımızla , hastanelerin yapısı ve işleyişiyle gurur duyuyorum.
Market fiyatlarında haklısın ama bunun Erdoğanla bağlantısı olduğu konusunda senle hemfikir değilim. Yoksa olmalımıyım. Demokratik isen fikirlerime saygı duymalısın.
Hükümet istifa diyenler içeri atıldıysa tamamen senin yanında protesto ederim. (Ana avrat küfür ettilerse fazla kasmayalım konuyu).
Türkiyeyi inan günün en az 18 saati yaşıyorum (az uyurum)
İkna edemiyorsam (gerek te yok zaten) zorlamayalım. Sen yoluna ben yoluma

köprüden geçiyorum param var diyerek zaten en başta kaybettin. bu ülkede proleteryanın da insan gibi yaşamaya hakkı var kardeşim. her güzel şey parası olan için var olmamalı
seninle benim ideolojim aynı değil. olmasına da gerek yok.
sen güçlü olanın iyi yaşama hakkı olduğunu savunuyorsun (bunu kendine itiraf edemesen de ilk cümlenden bu anlaşılıyor) bense parası olanın da olmayanın da aynı hizmetten faydalanması gerektiğini savunuyorum.

Arkadaşlar her başarısızlığın sonunda helallık isteyen tiplerle boşuna tartışıp değerli zamınızı harcamayın derim.

köprüden geçiyorum param var diyerek zaten en başta kaybettin. bu ülkede proleteryanın da insan gibi yaşamaya hakkı var kardeşim. her güzel şey parası olan için var olmamalı
seninle benim ideolojim aynı değil. olmasına da gerek yok.
sen güçlü olanın iyi yaşama hakkı olduğunu savunuyorsun (bunu kendine itiraf edemesen de ilk cümlenden bu anlaşılıyor) bense parası olanın da olmayanın da aynı hizmetten faydalanması gerektiğini savunuyorum.
Hadi KK başkan olunca chp 20 yıl iktidar olursa tüm köprülerin bedava olacağını söyle tam olsun. Yada herkesin eşit şartlarda yaşayacağını iddia et.
Parası olanında olmayanın da Mercedes sahibi olacağını. Sokaklarda sürtüp çalışmayan, kendini geliştirmeyip kahvelerde barlarda sürten ile, Doktorun , mühendisin yaşam şartlarının eşitleneceğini söyle.
Benden bu kadar.

Hadi KK başkan olunca chp 20 yıl iktidar olursa tüm köprülerin bedava olacağını söyle tam olsun. Yada herkesin eşit şartlarda yaşayacağını iddia et.
Parası olanında olmayanın da Mercedes sahibi olacağını. Sokaklarda sürtüp çalışmayan, kendini geliştirmeyip kahvelerde barlarda sürten ile, Doktorun , mühendisin yaşam şartlarının eşitleneceğini söyle.
Benden bu kadar.

yine en başa döndük. gerçekten idrak sorunun var dostum.
ben sana ne dedim kemal kılıçdaroğlu çözüm değil, erdoğan' ın gitmesi çözüm.
bundan daha kötü olamaz diyorum, sen bozuk plak gibi aynı şeyi tekrarlayıp duruyorsun. asıl benden bu kadar, kafan almayacak çünkü.

Benden bu kadar.
Mühendis asgari ücretle işe başlıyor, 20 yıllık doktorun, hekimin kazandığı paralar komik kaldı. Kahvede sürten o seviyelere çıkamadı ama diğerleri o seviyeyr düştü, milli gelir, gsyh, alım gücü, g20 gibi değerleri biliyorsan 20 yıllık akp hükümetinin ülkeyi getirdiği noktayı görürsün.

bunlar maddi sorunlar, milyonlarca göçmenin yarattığı sorunu da mı görmüyorsun? Mutlu musun orta doğu çöplüğüne dönüşmekten? Kendine ihale kapatan bakan hakkında soruşturma açılmadı? Fetö öven adam adalet bakanı oldu? 20 yılda açılmış tek bir rüşvet davası yok? Eee eleştirdin mi bunları sen?

çok beğendiğin hastaneden randevu almaya kalk bakalım kaç ay sonrasını görebiliyorsun?

Geri