Oggy
Platin Üye
bölücü protesto...... hatta protesto bile değil, aciz çığlık....... halkın %45 ile seçilmiş yüce hükümeti bir grup top izleyecisi mi yıkacak...... bu halk yıkar o stadı....... ama başınıza.......
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gerçekten son umudunuz onlar değil mi. Çaresizliğiniz göz yaşartıcı. Koyun oraya Muharremi, basiretsizler umudunuz olmasın. Kk ile kazanacağınızı düşünmeniz bile ne kadar hayalperst bir seçmen olduğunuzun kanıtı. Hakaretsiz, ön yargısız, seviyeli her tartışmaya açığım.sen daha önce bu "zillet ittifakının" ülkeyi yönettiğini gördün mü bundan nasıl emin olabiliyorsun?
mesela önümüzde 22 yıldır ülkenin içine eden bi iktidar varken daha kötü ne olabilir söyler misin?
ama hiç öyle ülkeyi amerikaya satacaklar gibi hayal ürünü olan şeyleri değil reel olarak daha kötü ne olur onu soruyorum.
Olabilir.Bak şimdi zillet ittifakı seçimi kazanacak, 3 ay sonra ülkenin içine edecek, 20 milyon kişi hükümet istifa diye bağıracak, ve burada şimdiki hükümete giydirenler 3 maymunu oynayacak. Bunların demokratikliği, insancıllığı kendilerine dokunuluncaya kadar. Her şeyleri tiyatro
hakaretsiz ve seviyeli tartışmaya da açıkmış.flkgjlkf hakaret etmeden kurabildiği tek cümle yok bana karşı.lsdkfjjaj valla komik bu adam.Öyle yüksek zekaya sahip ki hükumet istifa diyenlerin sayısını 100 kişi diyor zillet ittifakı kazanırsa 20 milyon hükumet istifa diyecekmiş.Senin hesaba göre o da 100 kişi kenksss
Bir dakika seviyeli şiir yazcamhakaretsiz ve seviyeli tartışmaya da açıkmış.flkgjlkf hakaret etmeden kurabildiği tek cümle yok bana karşı.lsdkfjjaj valla komik bu adam.
allah aşkına kızılay çatır satma konusuna yazdığına bak çabuk.lskfjhajhhahahhksajdhBir dakika seviyeli şiir yazcam
İktidarı sevdim
Muhalife gönül verdim
Kim dondurma aldıysa
Ben onu sevdim.
Emre, İstanbul belediyesini enkaza çevirdiler. Enkaz derken bak dış borçları falan hepsinin hesabı kitabı belli. Eğer bu borçları ödeyip ülkeyi artıya çıkarırlarsa sorun yok. Fakat eksiye düşürürlerse beceriksizliktir. Hesap basit.Olabilir.
Çünkü büyük bir enkaz devralacaklar.
Malum anasını bellediler ülkenin 20 senede
Ne o kız adam mı topladın adgsjdhslaj.allah aşkına kızılay çatır satma konusuna yazdığına bak çabuk.lskfjhajhhahahhksajdh
Emre, İstanbul belediyesini enkaza çevirdiler. Enkaz derken bak dış borçları falan hepsinin hesabı kitabı belli. Eğer bu borçları ödeyip ülkeyi artıya çıkarırlarsa sorun yok. Fakat eksiye düşürürlerse beceriksizliktir. Hesap basit.
Ne o kız adam mı topladın adgsjdhslaj.
Yorumlarımın dibinde süpürgesin ahahaha
Gerçekten son umudunuz onlar değil mi. Çaresizliğiniz göz yaşartıcı. Koyun oraya Muharremi, basiretsizler umudunuz olmasın. Kk ile kazanacağınızı düşünmeniz bile ne kadar hayalperst bir seçmen olduğunuzun kanıtı. Hakaretsiz, ön yargısız, seviyeli her tartışmaya açığım.