Hükümet istifa

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ulan Nasıl ne alaka adfhhjj
Siz Bulgarlar MHP'ye mi Oy veriyorsunuz aw adgjj5ex
Bana tarih öğretsene herbokolog Hanım :d
Her şeyi biliyosun
bu kadar cahil olmak için baya uğraşman lazım ben sana söyleyeyim. bu insanın doğasıyla olabileceği bir seviye değil. adam bulgarları makedonları arnavutları ne olarak biliyor meraktayım. buraya ilk göçenlerin çoğu partiden öte fazla ve gereksiz milliyetçidir. sen şey sanıyorsun heralde sirtaki oynayıp tabak kırıyoruz ki bence yapabilirmişiz. güzel aktivite.

kardeş okuduğunu anlamadın heralde.
bak tekrar yazıyorum...
kk' yı bir kurtarıcı olarak görmüyorum ben. en azından kendi adıma.
22 yıldır yapılanlardan daha kötü ne olabilir diye bir soru sordum ve sen bana kk yı mı seçicen diyerek soruma soruyla cevap veriyorsun.
ben yine de sorunu cevaplayayım;
kk yapamazsa daha kolay değiştiririz diyorum. yoksa bu akp' nin başımızdan gideceği yok. aday olarak kk değil de meşe ağacı olsa ona oy vereceğiz anla artık.
şimdi sen de benim ilk soruma cevap verebilir misin lütfen?
Örnek ver, 22 yıldır yaptıkları neyi beğenmedin? Bilgim varsa Cevaplamaya çalışırım.

bu kadar cahil olmak için baya uğraşman lazım ben sana söyleyeyim. bu insanın doğasıyla olabileceği bir seviye değil. adam bulgarları makedonları arnavutları ne olarak biliyor meraktayım. buraya ilk göçenlerin çoğu partiden öte fazla ve gereksiz milliyetçidir. sen şey sanıyorsun heralde sirtaki oynayıp tabak kırıyoruz ki bence yapabilirmişiz. güzel aktivite.

Depremin ilk iki günü için helallik istemiş. Böylece istifa etmesine gerek kalmıyor. Konu kapanmıştır herkes işine.

Taaam. Ağlama gidiyorum afkgsh
Sıkışınca başvurduğunuz tek şey hakaret.
Pala juju
ne? bak sizinkiler de böyle iki laf söyleyemeyince kaçıyor. hakaret eden sensin insanlara. tabi sinen birini görmeyince böyle topuklarsın. yallah be. git köşede ağla. reisim gel beni kurtar diye.

o kadar yunan dediniz ki aklıma yine dila tarkan'ın düğününde çalan yunanca şarkı geldi ve kimsenin o şarkıyı bulamaması... acılarım üzerine need ''yunanca şarkılar'' konusu açıp eğlenmişti, rasko yüzünden de anna vissi'nin bütün şarkılarını dinlemek zorunda kalmıştım. yeniden o acı günleri hatırladım, sizin yaptığınızı mhp'liler yapmaz. hükümetin istifasından düğün konseptine geçiyorum kızlar, kesinlikle yunan konseptleri harika.

Sıkışınca susun sizi gidi Türk düşmanları Yunan, Bulgar, Ermeni,......
Biraz daha üstüne gitseniz hepiniz PKK'lı vatanhainisiniz.

Örnek ver, 22 yıldır yaptıkları neyi beğenmedin? Bilgim varsa Cevaplamaya çalışırım.

hala soruya soruyla geliyorsun.
Neyse yine ben cevap vereyim. Sizden asla cevap gelmeyecek belli. Akpliler de böyle hiçbir soruya cevap vermez.
kusura bakma ama Akpliye çok benziyorsun.

neyse beğenmediklerimi sayıyorum, istersen arkana yaslan kahveni al, uzun olacak çünkü.

1 - yol yapıcaz, köprü yapıcaz diye 3e yapılacak köprüyü 10’ a mal edip, milletten abartı geçiş parası almak. Bunun tek açıklaması var köprüyü 3 yapıp kalan 7 yi paylaşıyolar

2- cari açık düzenli olarak daha da açılıyor
(128 milyar dolarımız da kayı

3-hastanelerde sıra işini bitirdik deyip, 1 ay sonrasına randevu verilen sistem kurdular, bu da insanların yine bazıları kendilerine ait olan özel hastanelere gitmesine sebep oluyor.

4- insanların ana yasal hakkı olan protesto hakları ellerinden alındı. En taze örnek dünkü Beşiktaş maçında “hükümet istifa” diyen taraftarların göz altına alınması.

5- tarikatlere cemaatlere peşkeş çekilen kamu binaları.

6- bu cemaatlerde dönene oğlancılığa(!) “bi kereden bişey olmaz” demeleri

7- insanların fakirleşip en ufak bir keyif girişiminin lüks olması (konser, sinema, tatil vs)

8- araplara vatandaşlık için satılan evler yüzünden fiyatların artması ve ülkenin her yerinde açıkça barınma sorunu yaşamamız.

9- depremlerin sonuçları konusunda hiçbir şey yapılmadığı gibi yanlış uygulamalarda ısrar etmeleri.
(kentsel dönüşümün rantsal dönüşüme dönmesi)

10- kendilerinden olmayan ve sesi biraz yükselen herkese rahatlıkla terörist diyebilmeleri ve tehdit edebilmeleri.

11- dini kullanıp cahil halkı kandırması.
(Akpye oy verin cennete gidin gibi)

12- bu biraz spesifik örnek; demirörene devlet bankasından kredi kullandırıp doğan medyayı aldırmaları ve bu kanalları kendi propagandaları için kullanmaları, demirören’ in de bu kredinin tek taksidini bile ödememesi.

13- TL’ nin değer kaybetmesi

14- apartmandaki üniversiteler ve hemen hemen her okulun imam hatip yapılmasıyla eğitimin bitirilmesi.

neyse yoruldum, devam edicem…
Tabii hepsini inkar edeceksin, ikna olmayacaksın ama yine de yazıyorum

hala soruya soruyla geliyorsun.
Neyse yine ben cevap vereyim. Sizden asla cevap gelmeyecek belli. Akpliler de böyle hiçbir soruya cevap vermez.
kusura bakma ama Akpliye çok benziyorsun.

neyse beğenmediklerimi sayıyorum, istersen arkana yaslan kahveni al, uzun olacak çünkü.

1 - yol yapıcaz, köprü yapıcaz diye 3e yapılacak köprüyü 10’ a mal edip, milletten abartı geçiş parası almak. Bunun tek açıklaması var köprüyü 3 yapıp kalan 7 yi paylaşıyolar

2- cari açık düzenli olarak daha da açılıyor
(128 milyar dolarımız da kayı

3-hastanelerde sıra işini bitirdik deyip, 1 ay sonrasına randevu verilen sistem kurdular, bu da insanların yine bazıları kendilerine ait olan özel hastanelere gitmesine sebep oluyor.

4- insanların ana yasal hakkı olan protesto hakları ellerinden alındı. En taze örnek dünkü Beşiktaş maçında “hükümet istifa” diyen taraftarların göz altına alınması.

5- tarikatlere cemaatlere peşkeş çekilen kamu binaları.

6- bu cemaatlerde dönene oğlancılığa(!) “bi kereden bişey olmaz” demeleri

7- insanların fakirleşip en ufak bir keyif girişiminin lüks olması (konser, sinema, tatil vs)

8- araplara vatandaşlık için satılan evler yüzünden fiyatların artması ve ülkenin her yerinde açıkça barınma sorunu yaşamamız.

9- depremlerin sonuçları konusunda hiçbir şey yapılmadığı gibi yanlış uygulamalarda ısrar etmeleri.
(kentsel dönüşümün rantsal dönüşüme dönmesi)

10- kendilerinden olmayan ve sesi biraz yükselen herkese rahatlıkla terörist diyebilmeleri ve tehdit edebilmeleri.

11- dini kullanıp cahil halkı kandırması.
(Akpye oy verin cennete gidin gibi)

12- bu biraz spesifik örnek; demirörene devlet bankasından kredi kullandırıp doğan medyayı aldırmaları ve bu kanalları kendi propagandaları için kullanmaları, demirören’ in de bu kredinin tek taksidini bile ödememesi.

13- TL’ nin değer kaybetmesi

14- apartmandaki üniversiteler ve hemen hemen her okulun imam hatip yapılmasıyla eğitimin bitirilmesi.

neyse yoruldum, devam edicem…
Tabii hepsini inkar edeceksin, ikna olmayacaksın ama yine de yazıyorum
Ya sen bu yalanlara belge , kanıt gösterdin de inkar mı ettim? Bu saydıklarının çoğu aşağılık iftiralardan ibaret. Köprğ 3 müş 10 a yspmışlar falan filan. Kanıt gösteremeyeceğin herşey yalandır, yalancılıktır

sensin kara kuru. burada hiç kara kuru kadın yok + göçmen de arnavut da var bknz.: stock. ayrıca; hepimiz güzeliz, hepimiz çiçek<3 yüz vermiyorlar diye ağlama......
Ben beyaz tenliyim bir kere.
Aaa arnavut musun? Arnavutların da burnu büyük oluyor diyarlar. Ama arnavut böreği güzelmiş hiç yemedim.

Ya sen bu yalanlara belge , kanıt gösterdin de inkar mı ettim? Bu saydıklarının çoğu aşağılık iftiralardan ibaret. Köprğ 3 müş 10 a yspmışlar falan filan. Kanıt gösteremeyeceğin herşey yalandır, yalancılıktır

ya kardeşim a haber izlemekten beynin yanmış.
burda sohbeti keselim belli ki cennete gideceğine inanıyorsun seninle daha fazla konuşup yorulamam
onca maddeden ona mı cevap veriyosun.

ya kardeşim a haber izlemekten beynin yanmış.
burda sohbeti keselim belli ki cennete gideceğine inanıyorsun seninle daha fazla konuşup yorulamam
onca maddeden ona mı cevap veriyosun.
Bunlara göre hepsi yalan, yüksek enflasyon yalan, kötü ekonomi yalan, özgürlüklerin kısıtlanması yalan, hukuksuzluk yalan, iktidarın deprem felaketinde yetersizliği yalan, soygun yalan,.....
Bunları bire bir yaşayan, hisseden millet tümüyle yalancı tek bunlar dürüst. Birde utanmadan belge istiyor.

Geri