Hükümet istifa

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Unutmadan
Melnur ve Yabani gibi tiplerle aynı görüşü savunmadığım için kendimle gurur duyuyorum
biz de aynını senin için düşünüyoruz. gurur duymanın yanında bir de şükrediyoruz. ay pardon makedon olarak kilisede sirtaki oynayıp ilahi söylüyoruz. ortaya karışık.

Mahalle baskısı yapmayın lan bana :D
Tüm forum birleşmiş fikirlerini dayatmaya çalışıyor. Salın lan bizi. yok yani demokratik yollarla seçim yapılıyor hazmedemiyorsunuz, Darbe yapmaya çalışıp hükümeti devirmeye çalışıyorsunuz beceremiyorsunuz, gezi terörü uyguladınız O da olmadı. ne istiyorsunuz oğlum kafa kafaya gelip birbirimizi mi gırtlaklayacağız. Bu mu amacınız :D

Mahalle baskısı yapmayın lan bana :D
Tüm forum birleşmiş fikirlerini dayatmaya çalışıyor. Salın lan bizi. yok yani demokratik yollarla seçim yapılıyor hazmedemiyorsunuz, Darbe yapmaya çalışıp hükümeti devirmeye çalışıyorsunuz beceremiyorsunuz, gezi terörü uyguladınız O da olmadı. ne istiyorsunuz oğlum kafa kafaya gelip birbirimizi mi gırtlaklayacağız. Bu mu amacınız :D
İnkar etme, varya bir kaç destekcin. En azından onlara saygın olsun.

Neyse ki fil hafızalıyım da yıllar yıllar önce “fetö” dendi diye şikayet edenleri hatırlıyorum. Akşam akşam güzel güldüm, bugün güzel haberler de aldım. Başıma bir iş gelmese bari.

korkmayın bir tek zincirleriniz kaldı elinizde. türkiye'de islami otoriteryenlik bir daha gelmemek üzere silinmelidir. lale devri nasıl bitti ise sülale devri de er ya da geç bitecek. halkına düşman bir hükümet anayasa önünde tüm meşruiyetini yitirir, geç de olsa millet yavaş yavaş uyanmaya başladı. bakınız hükümet istifa diye bağıran herkes cezaladırılmaya çalışıyor, vatan haini, şerefsiz ilan ediliyor. oysa benim vatandaş olarak, geçici yetki verdiğim yöneticileri sorgulama veya onların yaptıklarını eleştirme, istifaya çağırma benim anasayal bir hakkımdır. her ne kadar hükümet bu kelimeye çok uzak olsa da biz buna demokrasi diyoruz.

Feto, hdpkk, CHP dilinde aynı söylem bu ülkeyi onlara bırakmayız

15 mayıs günü hornetten attığınız mesajları ifşalıcaz hazır olun.......

vekillerinin erkek erkeğe yatak bezinin üstünde silkelendiklerini ne çabuk unuttular bunlar ?

Neler duyuyorum Aman Allahım

stadyumlar siyaset yeri değil. bunun için daha iyi yerler var.

• Beğen
Tepkiler: Kim
Geri