Hükümet istifa

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
son umudumuz değil 22 yıldır ülkenin üzerine kara bir bulut gibi çöken ve yolacak kazların bitmemesi sebebiyle koltuğunu asla bırakmak istemeyen bir hükümet var ve seçim dışında gitmeyecekler.
kk seçilir ve o da yapamazsa onu diğer seçimde daha kolay değiştiririz. aslında tutunduğumuz tek dal bu değiştirebilme dalı.
buna da demokrasi denir.
Yanlış seçim mi yapıyoruz acaba diye düşünüyormusunuz hiç? Kurtuluş KK mı? Erdoğanın karşısına sağlam birini çıkardılar da oy mu vermedik?
Erdoğana oy verdik diye Ak partili olduğumuzu mu sanıyorsunuz kardeşim?
İnancımız şu. Şu anda Erdoğandan daha iyi yönetebilecek tek bir parti lideri yok. Ya altılı masanın liderlerini o masaya yatırsak incelesek göreceğiz. Bunlar değil ülkemizi yönetecek kişiler. Bu yaşanan Depremi küçümseyip, izmirdeki sel baskınını Afet olarak yorumlayan ve dile getiren kişi mi Ülkenin başkanı olmalı?
Bu deprem afetinde Başkan KK olsaydı Allah muhafaza.....
....

Halk: Hükümet İstifa

Bakan Süslü: “Deprem mesaimizi bölmesinler, ama bölmek isterlerse böleriz, hodri meydan"

Hodri Meydan !

Aşağıdakini söyleyen kim ilen vsr mı?

"Çarşı grubu Beşiktaş'ın gür ve cesur sesidir. Çarşı haksızlığa gelmez, yalana boyun eğmez. Çarşı centilmendir, siyasi faulleri kabul etmez."

Yanlış seçim mi yapıyoruz acaba diye düşünüyormusunuz hiç? Kurtuluş KK mı? Erdoğanın karşısına sağlam birini çıkardılar da oy mu vermedik?
Erdoğana oy verdik diye Ak partili olduğumuzu mu sanıyorsunuz kardeşim?
İnancımız şu. Şu anda Erdoğandan daha iyi yönetebilecek tek bir parti lideri yok. Ya altılı masanın liderlerini o masaya yatırsak incelesek göreceğiz. Bunlar değil ülkemizi yönetecek kişiler. Bu yaşanan Depremi küçümseyip, izmirdeki sel baskınını Afet olarak yorumlayan ve dile getiren kişi mi Ülkenin başkanı olmalı?
Bu deprem afetinde Başkan KK olsaydı Allah muhafaza.....
....

kardeş okuduğunu anlamadın heralde.
bak tekrar yazıyorum...
kk' yı bir kurtarıcı olarak görmüyorum ben. en azından kendi adıma.
22 yıldır yapılanlardan daha kötü ne olabilir diye bir soru sordum ve sen bana kk yı mı seçicen diyerek soruma soruyla cevap veriyorsun.
ben yine de sorunu cevaplayayım;
kk yapamazsa daha kolay değiştiririz diyorum. yoksa bu akp' nin başımızdan gideceği yok. aday olarak kk değil de meşe ağacı olsa ona oy vereceğiz anla artık.
şimdi sen de benim ilk soruma cevap verebilir misin lütfen?

Dış ticaret açığı rekor seviyede, dolar neredeyse tarihi zirvede ve alım gücü dipte. Değil Kılıçdaroğlu, kamil007 gelse dahi işlerin şu noktadan daha kötü bir noktaya gitme ihtimali yok. Hükümet de bunun farkında. Artık mış gibi yapmak dahi kurtarmıyor.

Dış ticaret açığı rekor seviyede, dolar neredeyse tarihi zirvede ve alım gücü dipte. Değil Kılıçdaroğlu, kamil007 gelse dahi işlerin şu noktadan daha kötü bir noktaya gitme ihtimali yok. Hükümet de bunun farkında. Artık mış gibi yapmak dahi kurtarmıyor.
Vallahi biz reisten razıyız.Onun her şeyin üstesinden geldiğine şahidiz şahidiz şahidiz

FC1AE616-2DB7-4CA8-B382-860B5F472E88.jpeg
bugün oyuncaklarla fazla yüz göz olmuşken bu saatten sonra asla laf ettirmeyeceğim, aday olduğu takdirde de varımızla yoğumuzla mührü yapıştıracağımız adayımızı yazayım… lider gibi lider. türkiye’nin aydınlık yüzü…

Burdaki kızların çoğu kara kuru şeyler bulgar makedon arnavut lukla alakaları pek yok alpha :)

Burdaki kızların çoğu kara kuru şeyler bulgar makedon arnavut lukla alakaları pek yok alpha :)
sensin kara kuru. burada hiç kara kuru kadın yok + göçmen de arnavut da var bknz.: stock. ayrıca; hepimiz güzeliz, hepimiz çiçek<3 yüz vermiyorlar diye ağlama......

ayrıca forumda gerçekten göçmen sayısı hiç yabana atılacak sayıda değil. yaban demişken yabani nerede..

Geri