hoşlanılan erkeğin değil yerine deyil yazması

Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü
peki arkadaşlar size bi soru; deyil saten yazanla bağlaç olan de'leri ayıramayan denize düşse boğulmalarını izlerken tuborg gold mu içersiniz efes özel seri mi

Hepiniz de başıma TDK başkanı olmuşsunuz…

Mesela bağlaç olan ki yahut d' yi ayırmayı bilmez dilbilgisi eksikliğine bağlarsınız. Fakat değil yerine deyil, herkes yerine herkez yazmak apayrı bir boyuttur. Bu durumun arkası da doludur. Muhtemel odur ki bitirdiği kitaplar parmak sayısından fazla değildir. Etrafına, gündeme, kültürel anlamda doygunluk sağlayacak alanlara dair merakı algısı kapalıdır vs vs.. Yani altından pek çok şey çıkar. Basit bir harf hatasıyla alenen bilinen kelimeyi yanlış biliyor ve kullanıyor olmak arasında dağlar kadar fark vardır.

Juj anna’nın isteği üzerine bütün gün düşünmüş böyle bir konuyu açmaya karar vermiş.anna konularını özlemiş valla

deyildir, eylenmektir, beyenmektir... soru eklerini bitişik yazmaktır, bağlaç olmayan eki ayrı bağlaç olanı bitişik yazmak... yazmakla bitiremeyeceğim çok fazla şey var. bunlar beni kör ediyor gerçekten. dört dörtlük olmak zorunda değil tabii ki ama itici şeyler. benim de dalgasına yazdığım şeyler oluyor ama ciddi ciddi türkçe bilmeyenler var. hâlâ yalnış yazan var ya.... direkt yazacağı yerde direk.... allahım yarabbim çok sinir bozucu. çok sevdiğim insanlara karşı bu ka sert olmayabiliyorum ama yalan olmasın... düzeltiriz yalnışları napalım.

546D2A0A-4C23-4949-B0F3-C3F15E50B3AA.jpeg
hoşlandığım beyden annem netliği beklerim ama mehmet dinçerler kadar anneci bir beklenti değil ürkmesinler… bu kadının herhangi bi şeye aniden tamam demesi bütün gardımı düşürüyor. özledim kız…

Bugün TRT’de toplantıdayken bir çalışan lavaboya lağbo dedi. Netflix’e netlix dedi. Şaşkınlığım TRT çalışanı olması. Kızların ne düşündüğünden çok doğru konuşması şart olan meslek grubunun bunu yapması ne..

Son düzenleme:
öyle olması gerekiyor ama öyle değil işte. biz itibarıyla gibi soğuk, itici bir kelime yerine bizden olan, sımsıcak, içten, itibariyle kelimesini kullanmaya devam edelim.
Sorunda orada işte itibaren kelimesine ile kelimesi ekleyip itibarıyla yapmak garip e neden a oluyor doğrusu itibariyle olmalı fkfkjf

Geri