Nyctophilia
Platin Üye
Neden seveyim daha mantikli bir soru bence.
Anladım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neden seveyim daha mantikli bir soru bence.
Cünkü yerine cünki yazanlar da var.. isim vericem.. ama sürekli yapıyor bunu.. yeter yani düzgün kullanalım türcemisi....
valag haklısın geçen birine ewt yazdım kız dioki türkçemizi doğru kullanalım Evet yazıcaksın birdahakine emir verio bide .sNe dertler var arkadaş. Kafasına sıkın gitsin baba.
Bu tip gereksiz takıntıları olan insanları sevmem. Fark ettikçe tekmeyi basıyorum zaten. Valla hiç reeli sanalı yok bunun benim için.
Yok hanımefendi siz deyilsiniz.s Bir öğretmen çünkü yerine çünki yazmayı sempatik bulmaz.. eli ayağı titrer.. latife ediyorsunuz sanırım....ver ver
hes mi mesela skhfsk
bir deyil yazmaktan sempatik bence kullanımı ;d
YooYok hanımefendi siz deyilsiniz.s Bir öğretmen çünkü yerine çünki yazmayı sempatik bulmaz.. eli ayağı titrer.. latife ediyorsunuz sanırım....
Keske sorsaydim belki o da boyle bir aciklama yapar gonlumu calardi. Ki yapmadan calmis.. aski bulmusum da kaybetmisim..Ben de meskul yazarim.
Yani meş'kul..an-kul,yani âna kul olmuş anlaminda..vakitin magduru..