iç burkar, kalp kırar, bi hüzünlendirir, sonunda soğutur.
dilimize belimize hakim olalım arkadaşlar. dil önemli.
dilimize belimize hakim olalım arkadaşlar. dil önemli.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
erkeklerden hoşlanma huzur içinde çözülsün hepsi. konumuz o da :/ nasıl yaşayarak anlatıyor, yazar galiba…yumuşak g yerine y yazılması, p yerine b yazılması, bağlaç olan de'nin durumu, hepsi ama hepsi irrite ediyor fakat arkadaşlar beni bağlaç olmayan ki'nin ayrı yazılması kadar iten bir şey yok. bazıları ne olur ne olmaz diye hepsini ayrı yazıyor. anında öbürsüleştiriyorum o kişiyi jkdfg. buradaki konularda da çok denk geliyorum, örneğin: forumda ki kızların gruplaşması. ki kızlar kim, grup hepsi'nin yeni ismi mi?
bir de bende tik olmuş, bunu gördüğüm an devlet bahçeli'leşiyorum. o da bir şey söylerken öncesini uzatıp ki'yi ayırıyor. forumdaa-ki adaylarımız yüce türk milletine hayırlı ve uğurlu olsun
kfgjk benim için konu hoşlanılan erkeğin erkek olması olmalıymış meğerse jkdfk. yazarlar bazen böyledir, susun. hoşlanılan bireyin* diye düzeltsin sevgili yönetim. juju da bıkmadı geneli ilgilendiren meselelere cinsiyetçi yaklaşmaktan...erkeklerden hoşlanma huzur içinde çözülsün hepsi. konumuz o da :/ nasıl yaşayarak anlatıyor, yazar galiba…
Ben oyle seviyorum..kfgjk benim için konu hoşlanılan erkeğin erkek olması olmalıymış meğerse jkdfk. yazarlar bazen böyledir, susun. hoşlanılan bireyin* diye düzeltsin sevgili yönetim. juju da bıkmadı geneli ilgilendiren meselelere cinsiyetçi yaklaşmaktan...
o bambaska bi boyut ve forumda cogunluktalar juju cok da saapmayalım…Felan yazan da var mesela. Ya da eyleniyorum yazan. Sana haram be o eylenmek haram haram.
juju sen cinsiyetçisinBen oyle seviyorum..