hoşlanılan erkeğin değil yerine deyil yazması

Konu sahibi son olarak 38 gün önce görüldü
Çok aşıksam o bile görünmez gözümeee

Nbr?

Ya salak o nbr deil Naber olacakkkk:@ deliricem yaaaa

Alsinda direk gidip onunla konusmak lazim

Ya salak sey o direk deil direkt olucak offffff bune yaaaaaaaa

bırakın şekilci olmayı ya, doğrusunu gösterip öğretiverin ne olmuş, yabancı uyruklu biri yazsa ay ne sempatik yazıyor yeaa dersiniz anasını satayım, sıradan çinko karbon her vatandaş imla kurallarını bilemeyebilir, çok normaldir bu lütfen hanımlar.

What your think?

Ya salak klaus ingilizce bilmiosun iste onun Dogrusu. What your thinking olucak

Pufffff

Bi ingilize sorsan what your think donup demezki bu nedemek istiyor anlamiom seni hdhsjsjs kizlarimiz yine bildigimiz gibi nazqr degmesin dhshshdhd

konuya girerken kalbim sıkıştı, bak yazarken belki uyarırsın da düzeltir-ki uyarmayın engelleyin- ama zatene saten diyenler var ya... saaten... nefes darlığı yaşadım. bu saate kadar yazmayı öğrenememiş adama da bi zahmet biz öğretmeyelim, yürümeyi biliyorsun ama hergele.

Flörtlesirken uyuz yerine uyus yazan mal bi Y grubu vardi

yumuşak g yerine y yazılması, p yerine b yazılması, bağlaç olan de'nin durumu, hepsi ama hepsi irrite ediyor fakat arkadaşlar beni bağlaç olmayan ki'nin ayrı yazılması kadar iten bir şey yok. bazıları ne olur ne olmaz diye hepsini ayrı yazıyor. anında öbürsüleştiriyorum o kişiyi jkdfg. buradaki konularda da çok denk geliyorum, örneğin: forumda ki kızların gruplaşması. ki kızlar kim, grup hepsi'nin yeni ismi mi?

bir de bende tik olmuş, bunu gördüğüm an devlet bahçeli'leşiyorum. o da bir şey söylerken öncesini uzatıp ki'yi ayırıyor. forumdaa-ki adaylarımız yüce türk milletine hayırlı ve uğurlu olsun

yumuşak g yerine y yazılması, p yerine b yazılması, bağlaç olan de'nin durumu, hepsi ama hepsi irrite ediyor fakat arkadaşlar beni bağlaç olmayan ki'nin ayrı yazılması kadar iten bir şey yok. bazıları ne olur ne olmaz diye hepsini ayrı yazıyor. anında öbürsüleştiriyorum o kişiyi jkdfg. buradaki konularda da çok denk geliyorum, örneğin: forumda ki kızların gruplaşması. ki kızlar kim, grup hepsi'nin yeni ismi mi?

bir de bende tik olmuş, bunu gördüğüm an devlet bahçeli'leşiyorum. o da bir şey söylerken öncesini uzatıp ki'yi ayırıyor. forumdaa-ki adaylarımız yüce türk milletine hayırlı ve uğurlu olsun
erkeklerden hoşlanma huzur içinde çözülsün hepsi. konumuz o da :/ nasıl yaşayarak anlatıyor, yazar galiba…

hoslandiginiz erkegin robot gibi yazmasi daha urkutucu degil mi?

erkeklerden hoşlanma huzur içinde çözülsün hepsi. konumuz o da :/ nasıl yaşayarak anlatıyor, yazar galiba…
kfgjk benim için konu hoşlanılan erkeğin erkek olması olmalıymış meğerse jkdfk. yazarlar bazen böyledir, susun. hoşlanılan bireyin* diye düzeltsin sevgili yönetim. juju da bıkmadı geneli ilgilendiren meselelere cinsiyetçi yaklaşmaktan...

kfgjk benim için konu hoşlanılan erkeğin erkek olması olmalıymış meğerse jkdfk. yazarlar bazen böyledir, susun. hoşlanılan bireyin* diye düzeltsin sevgili yönetim. juju da bıkmadı geneli ilgilendiren meselelere cinsiyetçi yaklaşmaktan...
Ben oyle seviyorum..

Geri