hoşlanılan erkeğin değil yerine deyil yazması

Konu sahibi son olarak 39 gün önce görüldü
C5A1F7AD-2064-40F5-ABF3-983195EA3AB4.jpeg
umarım hoşlanan erkek üyelerimiz olmaz, çekinerek atıyorum…

Bütün yanlışlara tek atacak o yanlış,

MİĞDE…

Vücudumuzun patatesi ve Akp’lisi ile meşhur minik bölgesi..

Burda birinin kökü itibar birinin ki itibaren sanki bana mı öyle geliyo acaba :d
öyle olması gerekiyor ama öyle değil işte. biz itibarıyla gibi soğuk, itici bir kelime yerine bizden olan, sımsıcak, içten, itibariyle kelimesini kullanmaya devam edelim.

Oto klavye ihtimalini de unutmamak gerek.
Beni rahatsız etmiyo pek.
Aha etmiyor yerine de etmiyo yazdım;rnin asiri bi resmiyet katma şeyi var.
Insanlar foruma makale yazmak,çeviri yapmak için gelmiyor sonuçta. Buralar imla yazım analizi için samimi bi tercih degil bence.

Son düzenleme:
yumuşak g yerine y yazılması, p yerine b yazılması, bağlaç olan de'nin durumu, hepsi ama hepsi irrite ediyor fakat arkadaşlar beni bağlaç olmayan ki'nin ayrı yazılması kadar iten bir şey yok. bazıları ne olur ne olmaz diye hepsini ayrı yazıyor. anında öbürsüleştiriyorum o kişiyi jkdfg. buradaki konularda da çok denk geliyorum, örneğin: forumda ki kızların gruplaşması. ki kızlar kim, grup hepsi'nin yeni ismi mi?

bir de bende tik olmuş, bunu gördüğüm an devlet bahçeli'leşiyorum. o da bir şey söylerken öncesini uzatıp ki'yi ayırıyor. forumdaa-ki adaylarımız yüce türk milletine hayırlı ve uğurlu olsun
bıraq şindi.... sen de bayağı yerine BAYA yazıyorsun...........

Kelime sonunda atlanan r harfi ile deyili ayni kefeye koyamayiz bence ama herkezin kendi tercihi tabi.

Geri