hoşlanılan erkeğin değil yerine deyil yazması

Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü
çok hataya düşülenlerden biri de “direkt-direk” kelimeleri. söylerken direk gibi çıktığı için yazarken de öyle yazabiliyoruz. bi deyil ve meşkul kadar üzücü değil ama dm’lerde de “direk mesaj bildirimi” gibi bi bildirim geliyor. o direkt mesaj…
direk mesaj şudur
1663503660376.jpeg
sjsjs volkan demirel’e verilen mesaj “direk mesaj”
benden ne güzel öğretmen olurmuş… bunu asla unutmazsınız artık.

En tatlısı avukato diyen pazarcı

seneler önce bi tivit atmışım 'ya miğde yazan birine aşık olursam' , 'ya direk yazan birine aşık olursam' gibi gibi flood. flört döneminde stalklandığım için bunlar görülmüş... şimdi sewgilim inadına 'miğde' inadına 'direk'yazıyor...... alışkanlık yaptı, düzeltmiyor... yine de büyük bir dalga konusu oluyor aramızda. ben de böğrek diyorum mesela.dlkfj göçmenlique.

Benim en garipsediğim şey de bağlaç olan de’yi bitiştirip ek olan de’yi ayıranlarla bağlaç olan de’yi ta-te şeklinde yazanlar. Bunu yapanlar da belli bir eğitim seviyesindeki insanlar. skljksj

şey yazanlar ne olacak peki
“sen den razıyım”
“ben den böyle şeyler duymazsın”
ayırmaya bu kadar heveslisiniz madem bari doğru ata oynayın, başınıza firdevs yöreoğlu mu koyalım illa?

Direk konusunda bende sıkıntılıyım sjdj yahu sorsan onun doğrusunun direkt olduğunu söylerim ama yazarken farketmediğim oluyor :( çünkü konuşurken o t yi doğru düzgün söylemiyoruz hep bundan

Sadece yazmakla hoşlanmıyom ben
Görmem lazım, konuşmam lazım, hakkında bilgi edinmem lazım ………

Bende hoşlanmıyom Sjsjsjs
Neyse ki harika bir diksiyona sahip.d

Geri