Hilal`in şerrinden Allah`a sığınmak

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Bu kızın sözlüğü nerede, getirin bakalım buraya. Neler yazılmış bir bakayım.

Bence @Hilal in en uysal, sevimli olduğu zamanlardayız. Aşktan da olabilir bilemiycemmm. Yoksa taş üstünde taş bırakmazdı forumda. Ama her hali çok güzel, çok doğal. :*
Hilal'in şerrinden korkmam da

Hilal ve Stock birlikteliğinden korkarım. Bonnie ve Clyde diz çöker tövbe ister karşılarında.

Allah sana uzak bana da sığınabilirsin yani..

Bence @Hilal in en uysal, sevimli olduğu zamanlardayız. Aşktan da olabilir bilemiycemmm. Yoksa taş üstünde taş bırakmazdı forumda. Ama her hali çok güzel, çok doğal. :*
yok yavrum ya derslerden. lowe ve arkadaşlık işlerine anca zaman ayırabiliyorum kgldjj bi de ezikler mesajımı sildiriyo hevesim falan kalmıyo..kgşdjdj

hilal’in şerri mi
hilal’in? mi..
yerim şerrini de onu da……

Aslinda çok minnoş bir kalbi var ya. Sert gorundugune bakmayın. Karda açan kardelen gibi…

Aslinda çok minnoş bir kalbi var ya. Sert gorundugune bakmayın. Karda açan kardelen gibi…
vlla iplemediğimden ayşem ya yoksa kalbimin ekmeğini bi size yediririm.kfjdj işin kötüsü artık sert falan da görünmüyorum. aşk mesk isleri bozdu beni…..bk vardı
Avukatlık diye bir meslek olmasa bu kız yine avukat olurdu jdjdkdkd
zaten babam sen annenin avukatı mısın diye diye yıllardır, beni avukat yaptı. artık gerçekten annemin avukatı oldum jşgjdjdj

Geri