kült ablası
Altın Üye
sanmam….ay burcum bile balıkduygusal değil diyenler utanır mı?…..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sanmam….ay burcum bile balıkduygusal değil diyenler utanır mı?…..
övmüceksen oyalama.......Bu kızın sözlüğü nerede, getirin bakalım buraya. Neler yazılmış bir bakayım.
Senin heykelini dikeceğim..övmüceksen oyalama.......
Hilal'in şerrinden korkmam daBence @Hilal in en uysal, sevimli olduğu zamanlardayız. Aşktan da olabilir bilemiycemmm. Yoksa taş üstünde taş bırakmazdı forumda. Ama her hali çok güzel, çok doğal.![]()
Yarın tam 12'de Kadıköy'de, herkes sığınaklara!Hilal'in şerrinden korkmam da
Hilal ve Stock birlikteliğinden korkarım. Bonnie ve Clyde diz çöker tövbe ister karşılarında.
@egm @suleymansoyluYarın tam 12'de Kadıköy'de, herkes sığınaklara!
yok yavrum ya derslerden. lowe ve arkadaşlık işlerine anca zaman ayırabiliyorum kgldjj bi de ezikler mesajımı sildiriyo hevesim falan kalmıyo..kgşdjdjBence @Hilal in en uysal, sevimli olduğu zamanlardayız. Aşktan da olabilir bilemiycemmm. Yoksa taş üstünde taş bırakmazdı forumda. Ama her hali çok güzel, çok doğal.![]()
vlla iplemediğimden ayşem ya yoksa kalbimin ekmeğini bi size yediririm.kfjdj işin kötüsü artık sert falan da görünmüyorum. aşk mesk isleri bozdu beni…..bk vardıAslinda çok minnoş bir kalbi var ya. Sert gorundugune bakmayın. Karda açan kardelen gibi…
zaten babam sen annenin avukatı mısın diye diye yıllardır, beni avukat yaptı. artık gerçekten annemin avukatı oldum jşgjdjdjAvukatlık diye bir meslek olmasa bu kız yine avukat olurdu jdjdkdkd