Hilal`in şerrinden Allah`a sığınmak

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Şimdi bu kız görsel olarak zirvede bir kız çok hoş. Tarzıda şahsına münhasır fakat böyle bi dönemleri oluyor adeta kırıp geçiyor. Herkes acaba hilal bana bişey dicek mi diye korkuyor ve o ilk okuldaki öğretmen beni görmesin diye pısan çocuklar gibi geri çekiliyoruz.Sjsjsj

Dün tavuğa kış dedi ve tavuk öldü siz düşünün =)

Peki bu şerlerin sonu gelir mi.? Bu kız birgün bizi sever mi... :p

maşallah dediği 3 gün yaşamıyor.jdjhs. samimi bulmadığı kişilere karşı uyguladığı bir terör eylemi o. kalbi kolay kazananılan biri aksine… minnoş, güzel bir kalbi var. dün kışt dediğine, bugün gel pisi pisi diyebilir. çünkü unutuyor.kşdkjd

En sevdigi kankasi en ust yonetici olmuş hayirlisi

eskiden daha hardcore bir tutumu vardı zaman geçtikce daha ılımlı ve çok fazla kavgaya karışmayan biri olarak gözlemledim şimdiler de daha sakin ve hayat derdine düşmüş olarak düşünüyorum yaş ilerliyor netice de , çok eskiden beri tanımasamda baya eskiden beri gördüğüm bir üye.
kolayca ters düşebileceğiniz biri değil düştüğünüzde ise her üye gibi kendini savunması normal bir şey. Kin tutmayan bir üye olarak tanımlayabilirim. Sohbetim ya da hayat görüşüm mizah anlayışım pek uyuşmasada uyuşabileceğinizden emin olabilirsiniz , aslında kafa bir kızdır.

yakınen tanımamış kişi beyanı diyebilirim, alakası yok benim gördüğüm kişinin bu tarifle.

Geri