Stockholm Sendromu
Elmas Üye
hilali çiğ çiğ yiyecekler matmazel….allah sabır yrebbi….
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hilali çiğ çiğ yiyecekler matmazel….allah sabır yrebbi….
ben anlamadım. kimi gömüyo kimi övüyo kimi över gibi yapıp gömüyo….La bu Hilal size ne etti gardaşım?
o diri diri yalnız..koru beni stockholm…krkyrmhilali çiğ çiğ yiyecekler matmazel….
Olur olur, yeriz yeriz…hilali çiğ çiğ yiyecekler matmazel….
beni kıskanmaktan ne zaman vazgeççeksin merak ediyorum….Abi şaka mısınız, duygusal falan değil agehdjjd
Kanmayın artık…
Agshshjd bana kendini en son duygusal hissettiğin anı anlatır mısın…beni kıskanmaktan ne zaman vazgeççeksin merak ediyorum….
dün öğlen gözaltımda ufak bi kırısıklık fark ettim….ağlamamak icin zor tuttum kendimiAgshshjd bana kendini en son duygusal hissettiğin anı anlatır mısın…
Hem duygusal değil hem de narsist… bravo, en sevdiğim agdjjfjddün öğlen gözaltımda ufak bi kırısıklık fark ettim….ağlamamak icin zor tuttum kendimi
Normalde lan yazar, işi düşünce kanka… afgsjdjd
sjdkdnjdkdldsjdkdj bak yine bi fena oluyorum hep serkanın yüzünden. sezen gelip şimdi serkan kim rasko mu derse düşüp bayılırım
bayılırım. övün beni.Övülmeyi seviyo baya,çaktırmasa da
Ay burcu ne acaba?
bayılırım. övün beni.
ay burcumu şimdi hesaplamaya çalıştım da balık çıktı. bi yerlerde hata yapmış olabilirim, bu münkün değil.....
duygusal değil diyenler utanır mı?…..bayılırım. övün beni.
ay burcumu şimdi hesaplamaya çalıştım da balık çıktı. bi yerlerde hata yapmış olabilirim, bu münkün değil.....