Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
beni en iyi sen tanıyorsun yorumları değerlendirir misin….gerçekten terör hilo mu yoksa aay çok tatlı mı sjdkjEuzubillahimişeşhilalirracim
Bismillahirrarhmanirrahim
sen galiba vakitsiz öten kümes hayvanını "sen de bi kes smk" diyerek eceline uğurladığın için terörize oldun hiloşum kjdfg zaten geçmişten gelen bi yorumcu baba çıkışın hala akıllarda... bunlar hep aklındaki dilinde olduğundan oluyor yoksa yakınlarına bahar bahçe birisin (%98.2 oranında)beni en iyi sen tanıyorsun yorumları değerlendirir misin….gerçekten terör hilo mu yoksa aay çok tatlı mı sjdkj
Siz acaba bana nezaman geri donus yapacaksiniz forum ile slklntida? Sonra geyik yapsanizBana tosladı
allah varken bana sığınmak istemen beni ayrı mutlu etti, melo dua bilmiyor diyenlere inat sarıl bana sezenim <3 allah’a da sığınalım tabii…Melom... saril bana kendimi yanliz hisettim.
yaşlandık..ben en azından..bünyem kaldırmıyo ikili münakaşaları. sen özünde iyi niyetli insansın sana karşı olumsuz duygular beslemiyorum sezencim<3Biz hilal ile gectik o kopruden. Simdi neyiz nasiliz mood umuza bagli ..dimi hilos
Aynen. Enerjim ciddem 0. Cekemem kapris kavga kaos. Hem hepsinin en agirini guzelini yasadik. Millet film izler gibi bizi izlerdi. Ahh ahh ne gunlerdiiiiyaşlandık..ben en azından..bünyem kaldırmıyo ikili münakaşaları. sen özünde iyi niyetli insansın sana karşı olumsuz duygular beslemiyorum sezencim<3
aynısını sana tavsiye ederim… fenerbahçe şampiyonluğu görme ihtimalinin en yüksek olduğu yılda şu başına gelenlere bak demek istemeyiz. teşekkürler. rica ederim…melo dua etmeyi bilmiyor o yüzden sezen'in yerinde olsaydım karşıdan karşıya geçerken sadece sağa sola değil yukarı ve aşağı da bakardım
aferin..böyle olursanız hem döverim bazen de severim....belki...Beni bi kere tehdit etti, bi kere de bi konuya girmemi yasakladı… Ben yine de onun merhametine sığındım…
Şimdi rahatla “beni sevmeyen ölsün” diye bağrınabilirim jdhdjdkaferin..böyle olursanız hem döverim bazen de severim....belki...
Adım Cafer, boyum 1.10 jdhdjdSanırsın küçük Emrah hareketlere bak Sjsjsj