Hilal`in şerrinden Allah`a sığınmak

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
ay ne şerri var bu kızın. bence gayet tatlişko biri. hiç o kadar kötü davrandığını da görmedim.

beni en iyi sen tanıyorsun yorumları değerlendirir misin….gerçekten terör hilo mu yoksa aay çok tatlı mı sjdkj
sen galiba vakitsiz öten kümes hayvanını "sen de bi kes smk" diyerek eceline uğurladığın için terörize oldun hiloşum kjdfg zaten geçmişten gelen bi yorumcu baba çıkışın hala akıllarda... bunlar hep aklındaki dilinde olduğundan oluyor yoksa yakınlarına bahar bahçe birisin (%98.2 oranında)

bence forumdakilerin bir kısmı kendi dillendiremediği şeyleri yer yer hilal dillendiriyor diye sürekli hilal’i öne atıp terör estirmesini bekliyorlar, forum için böyle olabilir bu durum. hilal’de arada esince birilerine sarıyor, ediyor ama buradaki katı ve umursamaz tavrı asıl hilal değil bence, asıl hilal’i tanımanızı istemediğinden böyle. herkesin bi kalkanı vardır onunki de bu, ha yer yer niye böyle yapıyor dediğim oluyor ama hilal’i çok tanımadığım halde kendi düşüncem terörün aksine daha duygusal olduğu yönünde.-tamam gülseren hanım en çok siz analiz ettinizsjsk- benim denk geldiğim terörümsü kısmı sosyal medyada bir tık var onda da gerçekten salak durumlar olduğunda boy gösteriyor. bir gün okkalı bi lincin ortasında kalırsa oradaydık demek için bekliyoruz… o zaman oraya gelirsiniz, forum şu an huzurevi gibi çünkü :/

yaşlandık..ben en azından..bünyem kaldırmıyo ikili münakaşaları. sen özünde iyi niyetli insansın sana karşı olumsuz duygular beslemiyorum sezencim<3
Aynen. Enerjim ciddem 0. Cekemem kapris kavga kaos. Hem hepsinin en agirini guzelini yasadik. Millet film izler gibi bizi izlerdi. Ahh ahh ne gunlerdiiii

Hayat kisa kuslar ucuyor<3

bana ruh hali çok değişken geliyor. güler yüz gösterirken aniden sinkaf edecek gibi. kestiremiyorsun.

melo dua etmeyi bilmiyor o yüzden sezen'in yerinde olsaydım karşıdan karşıya geçerken sadece sağa sola değil yukarı ve aşağı da bakardım

melo dua etmeyi bilmiyor o yüzden sezen'in yerinde olsaydım karşıdan karşıya geçerken sadece sağa sola değil yukarı ve aşağı da bakardım
aynısını sana tavsiye ederim… fenerbahçe şampiyonluğu görme ihtimalinin en yüksek olduğu yılda şu başına gelenlere bak demek istemeyiz. teşekkürler. rica ederim…

Geri