Hilal`in şerrinden Allah`a sığınmak

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben bi terörünü görmedim şahsıma. Terörün tam aksine duygusallık göz pınarlarında konuşlanmış gibi. Duygusallığı yalnızca melankolizm değil sinir de bi duygudur malum… hahsjjs “Oha lan ne güzel kazlar falan var burda” dedikten 10 saniye sonra “Vaklıycam şimdi bu kazları bi susmadılar alüminyum” diyebilecek kadar çılgın… djjdjdjj yerim her hali bi şeker. O teröre maruz kaldıysanız haketmişsinizdir. Kalbisine gurban Hilal’in <3

hani o kucuk ve irite oldugun kardesin olur ya? alakasiz seyler yapar veya soyler. cocukca gelir sana. bazen oyle tavirlari var. bunun disinda gercekte daha yumusak, hatta duygusal biri gibi. oyle serri merri yok yani. aksine, asil onu diri diri yerler

Ben bi terörünü görmedim şahsıma. Terörün tam aksine duygusallık göz pınarlarında konuşlanmış gibi. Duygusallığı yalnızca melankolizm değil sinir de bi duygudur malum… hahsjjs “Oha lan ne güzel kazlar falan var burda” dedikten 10 saniye sonra “Vaklıycam şimdi bu kazları bi susmadılar alüminyum” diyebilecek kadar çılgın… djjdjdjj yerim her hali bi şeker. O teröre maruz kaldıysanız haketmişsinizdir. Kalbisine gurban Hilal’in <3
her şey o ördeklerden sonra başladı zaten. mk uğursuzları.dhgfjdk

hani o kucuk ve irite oldugun kardesin olur ya? alakasiz seyler yapar veya soyler. cocukca gelir sana. bazen oyle tavirlari var. bunun disinda gercekte daha yumusak, hatta duygusal biri gibi. oyle serri merri yok yani. aksine, asil onu diri diri yerler
vay be herkes çözmüş beni..duygusalmışım, ağlarmışım, yenmişim...... başka bilmediğim özelliğim var mı devam edin lütfen

çok öttüler. kafam şişince kendime hakim olamayıp üstlerine atladım işte o sırada cengo beni tutmaya çalışırken bi tanesini ezdi falan....korkunç bi gündü.......
Yaaa kalpsizz . Seni kampusden atabilirlerdi caniii. Umarim ölmedi hayvan. Cengoda hayirsiz raskomu

Ben hiç ters bir haline denk gelmedim, şahsen gelsek birbirimizi tölere edecek karakterler asla değiliz. Forum arkadaşlarım bam teline bastıysa haketmişlerdir diyebilirim ancak.D
Rasko'dan dinlediğim kadarıyla iyi biri ve kin tutmayı beceremeyen biri. Zaten en önemli şey de o bir insan kinci değilse o insan kötü olamaz.
3-5 haşlama postunu görmezden geliriz.

Geri