Haklisin abi. Sustum,))Kiz sen sinirlenince gozun gormuyor hicbirseyi, Aze garibim en fazla ‘ ufff sana be slk ‘ moduna geçer.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Haklisin abi. Sustum,))Kiz sen sinirlenince gozun gormuyor hicbirseyi, Aze garibim en fazla ‘ ufff sana be slk ‘ moduna geçer.
Sallama be sempatik üye için isterim popüler için şansımı denerim ama güzel için yapmam gözüm kör değil şükür hfjsjfjsKeşke @Aze ban yese ya, lan ne gülerim ama haaha. O ilk banı yediğin anda hissedilen duygu müthiş.. hele sinirliysen banı atana önce bir küfür ediyorsun içindensonra bir sakinlik dinginlik geliyor.. müthiş rahatlama.. sonra kamkiler ile istişare, durum değerlendirmesi off harika ya.
Lütfen Aze ban yesin ya.. benden forumun güzeli için oy istedi, ekran görüntüsü atsam ban atılır mı acaba..
Forumun anahtarlarini teslim edeceğimiz kisiyi bulduk diyorsun. Valla tayyip gibi bunlara iki koyun verin yolda kaybeder gelirler diyecem zor tutuyorum kendimi bak.yalnız ben feveran'ın yönetici olduğu dönemlerde daha çok zevk alıyordum forumdn. açtığı konuların üstüne konu açabilmiş üzerine çıkabilmiş hiçbir yönetici olmadı şimdiye kadar. zira açtığı konular hep provakatifti...
metaverse evreninden gelen bir yorum bu kadar erken değerimin farkedilmesi üzdüyalnız ben feveran'ın yönetici olduğu dönemlerde daha çok zevk alıyordum forumdn. açtığı konuların üstüne konu açabilmiş üzerine çıkabilmiş hiçbir yönetici olmadı şimdiye kadar. zira açtığı konular hep provakatifti...
Hdjshxjsjdjsjs DOĞRU DİYO... sezenimle yarışamam asla o öfke konusunda hdjsjdKiz sen sinirlenince gozun gormuyor hicbirseyi, Aze garibim en fazla ‘ ufff sana be slk ‘ moduna geçer.
E yakışıklıyım ama beni yazmıyorsun zaten iki oy alan kazanacak ahaha. Kimse yazmıyor oraya birilerini..Sallama be sempatik üye için isterim popüler için şansımı denerim ama güzel için yapmam gözüm kör değil şükür hfjsjfjs
Ben o derece ofkelenmem Cafer zorlama olmaz benden... Eski aze değilim......
Olm milleti mezardan kaldirip öpeceklerdi az daha orda.Bağımsız bir denetleme şirketi bizim dönemimizi incelesin bir tane yolsuzluğa rastlamaz en fazla diri bir meme paylaşmışızdır
Keşke hatırlatmasaydın kırgınlığım yine depreşti..Bakin ben diyenler birseyler oluyor ve banlaniyor benden soylemesi.
bkz ; @Sade bu kizi en fazla oje suremedigi icin banlarsin yani, bu arkadasimiz bile banlandi bu forumda, evet.