Hiç ban yememiş üye

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Keşke @Aze ban yese ya, lan ne gülerim ama haaha. O ilk banı yediğin anda hissedilen duygu müthiş.. hele sinirliysen banı atana önce bir küfür ediyorsun içinden :) sonra bir sakinlik dinginlik geliyor.. müthiş rahatlama.. sonra kamkiler ile istişare, durum değerlendirmesi off harika ya.
Lütfen Aze ban yesin ya.. benden forumun güzeli için oy istedi, ekran görüntüsü atsam ban atılır mı acaba..
Sallama be sempatik üye için isterim popüler için şansımı denerim ama güzel için yapmam gözüm kör değil şükür hfjsjfjs
Ben o derece ofkelenmem Cafer zorlama olmaz benden... Eski aze değilim......

yalnız ben feveran'ın yönetici olduğu dönemlerde daha çok zevk alıyordum forumdn. açtığı konuların üstüne konu açabilmiş üzerine çıkabilmiş hiçbir yönetici olmadı şimdiye kadar. zira açtığı konular hep provakatifti...
Forumun anahtarlarini teslim edeceğimiz kisiyi bulduk diyorsun. Valla tayyip gibi bunlara iki koyun verin yolda kaybeder gelirler diyecem zor tutuyorum kendimi bak. :D

yalnız ben feveran'ın yönetici olduğu dönemlerde daha çok zevk alıyordum forumdn. açtığı konuların üstüne konu açabilmiş üzerine çıkabilmiş hiçbir yönetici olmadı şimdiye kadar. zira açtığı konular hep provakatifti...
metaverse evreninden gelen bir yorum bu kadar erken değerimin farkedilmesi üzdü

• Beğen
Tepkiler: X
Bizim yöneticiliğimizde rahat rahat sövebilesiniz diye sansürsüz forum uygulamasını getirmiştik ve evet dövize endeksli mevduattan daha iyi bir yenilikti

Sallama be sempatik üye için isterim popüler için şansımı denerim ama güzel için yapmam gözüm kör değil şükür hfjsjfjs
Ben o derece ofkelenmem Cafer zorlama olmaz benden... Eski aze değilim......
E yakışıklıyım ama beni yazmıyorsun zaten iki oy alan kazanacak ahaha. Kimse yazmıyor oraya birilerini..
Forumda yakışıklı kıtlığı var :) neyse birisi radarıma girdi forumda yıllar sonra.. bakalım artık.

Bağımsız bir denetleme şirketi bizim dönemimizi incelesin bir tane yolsuzluğa rastlamaz en fazla diri bir meme paylaşmışızdır

evet beşikten mezara gün yüzü görmemiş küfürlere şahit olduk. okulunu okusa edebiyat öğretmeni olacak adamlar, sokaga salınmış
böyle bi forum ve üye kalitesi

Çabuk @Run 'un ilk banlanacak uye konusuna kosmaliyim ya fever ya psi yazmalıyım

Ya arkadaşlar ben bu forumda ilk ban yediğim zaman çok utandım, uzunca bir süre de girmedim. Sonra bir baktım bana bazı ekran görüntüleri geldi, forumun eliti, güzeli, doktoru, bilimcisi, teknikeri, işsizi, canlı bombası falan ban yiyor..
Yani böyle şeylere gülünmez ama bugün yaşanan ban olayları ve sohbetler komikti ahahah.

• Beğen
Tepkiler: X
Bakin ben diyenler birseyler oluyor ve banlaniyor benden soylemesi.

bkz ; @Sade bu kizi en fazla oje suremedigi icin banlarsin yani, bu arkadasimiz bile banlandi bu forumda, evet.

x pisi pisine banlar da attın hani. bana bana plesk'ine. bir helalleşelim demen lazımdı.

Bakin ben diyenler birseyler oluyor ve banlaniyor benden soylemesi.

bkz ; @Sade bu kizi en fazla oje suremedigi icin banlarsin yani, bu arkadasimiz bile banlandi bu forumda, evet.
Keşke hatırlatmasaydın kırgınlığım yine depreşti..
Bu olayi unutmam için 10 oje yahut özel üyelik lazım bana..

Beni bannama muduru yapin.

Kiyamadiklariniza ben kiyarim.

Geri