Hiç ban yememiş üye

🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
Yemedim yemeyi de düşünmüyorum.
Üslubunca konuşmak varken neden ban yiyelim.
Birde ban yemek güzel bir şeymiş gibi gösterilmiş o da ilginç :D :D :D .

e bu bne...
ban yeme duygusunu sanıyorum hiç de tatmadım. benim bunu deneyimleme şansım var neyse ki.... ama niyetim yok.

Ban yememek anormal oldu artık Ssjsjs

Sabır taşı olsa çatlar biliyor musunuz bu forum ortamlarında. 5 sene heralde hatırlamıyorum o kadar zaman nasıl dayandım neden kendime böyle bir kötülük yaptım bilmiyorum ki. Beklentilerimi sıfırladım. Şimdilerde hiç bir şeye şaşırmıyorum, kızmıyorum, ruh gibi dolanıyor ve sinir bozmuyorum. Eğer mümkün olsaydı hiç bulaşmamayı tercih ederdim. Hiç girmemeyi.

Evet. Ceza almadım uyarım bile yok benim ban yok vs vs.. Eee ne yani

Bir gün unutup, unutulup gitmeyi başarırım ve gerçekten giden insanlara bu anlamda saygı duyduğumu söyleyebilirim.

2014 den bu yana Masallah aliriz:p
Sen nasıl ban yiyeceksin ki :) gelip arada iş yerinden birilerine isyan ediyorsun, zaten her mesajında inşallah, maşallah var ahaha.
Sen her foruma lazım olan akıllı uslu üyesin, ama herkes senin gibi olsa buraya kimse girmez :) bir kavga et görelim bakalım nasıl ediyorsun. Senin biraz Türkçe zayıf, ben sana değişik şeyler öğretirim kavga ederken taktik veririm.

Sen nasıl ban yiyeceksin ki :) gelip arada iş yerinden birilerine isyan ediyorsun, zaten her mesajında inşallah, maşallah var ahaha.
Sen her foruma lazım olan akıllı uslu üyesin, ama herkes senin gibi olsa buraya kimse girmez :) bir kavga et görelim bakalım nasıl ediyorsun. Senin biraz Türkçe zayıf, ben sana değişik şeyler öğretirim kavga ederken taktik veririm.
Ban yedigim bir yer var Kavga da etmedim Küfür ettim direk Ama hakketti :D
Kavga sözlü Olabilir Ama Kimseyi dövemem beceriksiz oldugum yere girismem :D türkcem bu ara iyi Sanki Gene anlasiliyorum :D tamam yasam kocu sjsjjs

ben banlandım mı acaba önceleri hatırlayamadım. bana uzak konular.. dedi ve banlandı, benim sağım solum belli değil her şey mümkün.....

Ban yememiş üyeyi çok sevmem.. isyankâr, kışkırtıcı, saldırgan kişilerle arkadaşlık yapmayı seviyorum.

Hiç banlanmayan üye tehlikelidir!
Sinsidir.
Herkesle iyi geçinebilmek mümkün değildir.

Ben demek çok isterdim ama o kişi ben değilim. :d

10 senedir üyeyim şu gruba, ödül falan verin bana desem ban atarlar diye korkuma ses bile çıkaramıyorum. :X

Forumlarda hic banlanmadim, ircde adminken bir ara cok saldirilar oluyordu ben de sakar saldiri yapanlari atarken bir cok kez kendimi banladigim olmustur.

Geri