Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bir şeyi yapıyorsam en iyisini yapmam lazım bu bir felsefe. Bu ne ki yonetici olup kendimi banlamışlığım var.
Bende kiyamam derim de dogruyu konusmam gerekirse babama bile atarim valla hic acimam @Aze'cigim kusura bakma ;)
Sen seni yonetici yaparmiydin?beni de yönetici yapma imkanınız var mı acaba? yani mümkün mü böyle bir şey
bu mevzuyu bile dün gibi hatırlıyorum. old school forumculuk... kdfdkjbir şeyi yapıyorsam en iyisini yapmam lazım bu bir felsefe. Bu ne ki yonetici olup kendimi banlamışlığım var.
Sen seni yonetici yaparmiydin?
Ben yapardım... Çünkü müthiş bir idareci kendisi... En faşist düşünceli insanlar bile sempatik buluyor onu... Biliyor işini bazen... (yapma aze bunu yapma savunma kargayı yapma onun sana ihtiyacı yok yapma bunu kendine)Sen seni yonetici yaparmiydin?
Evet bu dusunceyle fevoyu mod yaptim adam canina okudu forumun ahahahacevap hayır ama bi dk.
şimdi forumda mimli bir üyeyim, sorunluyum, ban yemekten bir dönem sarhoş olmuşumdur. o halde ters psikoloji yapıp zapt edilemeyeni zaptedeceğiz. mod'luk ver forumu canlandırayım. feverandan iyi yapacağımdan emin olabilirsin
Sen bir de admin yapsaydın anahtarı yutup üzerine kitleyecektim ucuz kurtuldunEvet bu dusunceyle fevoyu mod yaptim adam canina okudu forumun ahahaha
Beni bir kere sinemaya sef yaptilar ilk yaptigim sey kardesimi isten atmakti gerisini sen hayal et neler yapabilirimYav bu mesajı okumadan önce X' in mesajına sanem bana kıyamaz ki ahaha diye yazacaktım hdjsjdjs
İşte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte madam gibi madamlık.Beni bir kere sinemaya sef yaptilar ilk yaptigim sey kardesimi isten atmakti gerisini sen hayal et neler yapabilirim![]()
Ahahahahahaha işte milletimizin başına gelmesi gereken başkan sensin ya. Tanıdıklara bile kayırma yok. Ama kardeşe de olmaz ya hdjsjs benden admin, başkan olmazmış.... Saygılar sanem hanımcım....Beni bir kere sinemaya sef yaptilar ilk yaptigim sey kardesimi isten atmakti gerisini sen hayal et neler yapabilirim![]()
Kiz sen sinirlenince gozun gormuyor hicbirseyi, Aze garibim en fazla ‘ ufff sana be slk ‘ moduna geçer.Vay be. Azeye kiyamayan ibrahim abi beni pul gibi harciyor .p