Hiç ban yememiş üye

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Valla ben hiç yemedim xd x benide banlıyomuş şimdi sjsnxj tadına bakayım diyeee

• Beğen
Tepkiler: X
Zaten o ilk yiyiş var ya, yedin mi duramazsın.. hep aklında kalır, sürekli ister canın. Yedikçe yiyesin gelir aman içlik yapma..
Sana ban atılsın forumu bırakacak insanlar biliyorum.. beni de yazın ulan listeye ahah.

Altı senedir buradayım hiç yemedim.Yesem de fark etmez.Bunun formülü küfür sevmememden ve öfkeme hakim olmayı bildiğimden olsa gerek :)
Burada kimseyle kendimi yaristırmadim.Haklıysa ilmince haklı demeyi bilmek lazım.Çünkü herkesin bir tecrübesi ve belki beden üstün ve benden farklı yaşam süreci vardır.Haksizsa,ki genellemem asla,Hz.Ali'nin dediği gibi "Cahil ile sakın latife etme. Dili zehirli olduğundan gönlünü yaralar" Ne ben yaralanayım ne de nefsime uyup kendime ihanet edeyim.
Tabii ileride ne olur bilemeyiz :)

Ban yediğim de kavga çıkarmayan @Aze ve @Sanem hanımı engelledim..
Yöneticiler ile kamki olunmaz bunu öğrendim..
Neyse şimdi bu konudan da sıfır kilometre bir ban çıkmasın :)
Yoo sesimi çıkardım gayet, sen banlandiginda,efendi gibi ama.... Son mesajlarımı oku. Senin banlandigin gün mod olmak biraz anlamlı oldu ama olsun.... Kaldı mı böyle arkadaşlar be.... Çirkeflik islerini şu üçüncü arkadaşımız olan insan kişisi ile bağlarımi kopardiktan sonra bıraktım. KİMSE İÇİN YIRTINMAYA ASLAN GİBİ KORKUSUZCA SAVUNMAYA DEGMEZ

Bu arada ben hiç banlanmadim burada ve sanmıyorum banlanirim... X ile forum içerisinde herkesin gözü önünde kavga etmesek de anlaşamadığımız, şansımı çok zorlayıp zıt gittiğim anlar çok fazla oldu ama banlanmiyoruz.... Neden ben de anlamadım... Ciddiye alınmıyorum sanırım. Garip bir şekilde icerledim buna şu an...

• Beğen
Tepkiler: X
Yoo sesimi çıkardım gayet, sen banlandiginda,efendi gibi ama.... Son mesajlarımı oku. Senin banlandigin gün mod olmak biraz anlamlı oldu ama olsun.... Kaldı mı böyle arkadaşlar be.... Çirkeflik islerini şu üçüncü arkadaşımız olan insan kişisi ile bağlarımi kopardiktan sonra bıraktım. KİMSE İÇİN YIRTINMAYA ASLAN GİBİ KORKUSUZCA SAVUNMAYA DEGMEZ

Bu arada ben hiç banlanmadim burada ve sanmıyorum banlanirim... X ile forum içerisinde herkesin gözü önünde kavga etmesek de anlaşamadığımız, şansımı çok zorlayıp zıt gittiğim anlar çok fazla oldu ama banlanmiyoruz.... Neden ben de anlamadım... Ciddiye alınmıyorum sanırım. Garip bir şekilde icerledim buna şu an...

özelden "yavrum" yazıp burada üçüncü insan kişisi olarak tarif etmen arkadaşlığa verdiğin değerin kalitesizliğini ortaya koyuyor......

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
En son 13-14 sene evvel Zurna’da Osmalı’yı savunurken ban yemiştim sanırım. O dönemler ateşli bir 2. Abdülhamid Han Hazretleri fanıydım. Sonra ben de herifi yalnızlığa terk ettim…..

Geri