Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ha ilişkiye girmişsin ha sarılıp dokunmuşsun bence pek bir şey farketmiyor.
Masum kız göstersin birisi bana diye yazı paylaşanda sensin
Ortamların kızlarla evlenmeyi değilde eğlenmeyi gerektiriyorsa bu dahada çirkin .
mitik var kazlıçeşmede hepiniz gelecesiniz. metrobüs bedava olacak. piyeta, maria, çay, profond'u da kap gel. taksim bende. faşikleri dışlayın almayın.
Noldu banamı gücün yeteceğini düşündün burada.Evet masumum yada değilim haddini bil. .Çok şükür çaresini arayacağım bir yanlışa düşmedim hayatta.Düşmüş olan arkadaşlarımada saygı duyarım onu çaresizliğe sürükleyende senin gibi böyle pişkin pişkin konuşan erkekler değilmidir ki.[T.T];2295255' Alıntı:masum kız cumleme baya takılmıssın ama bosver.takma herseyın bır çaresi vardır bi ölüme çare yok
sen erkek kuzenınle veya bi arkabanla fotograf cektırmıomusun? veya sarılmıyormusun ;)
iyi tamam sana duva etsin. ocaktasın yavru kurt çay. piyeta seni sağlık kontrolünden geçircek önce. gittin geldin yani. ne bilelim mikroplu ellerinle gelmediyini?
sen şimdi bana kendini evleneceğin kadına sakladığını söyle de kafama sıkayım :d olamaz bu ya.
[T.T];2299079' Alıntı:bak guzel kardesım cinsellik kadınlarda ve erkeklerde cok farklı mevzulardır.
anlıyamazsın.tecruben yok
ve konumuz cınsellık deıl suan. kadınların şeytanlıgı konumuz