her sevgilisine sen ilksin diyen kız*

Konu sahibi son olarak 3978 gün önce görüldü
Esmeri sarışını çeşit çeşit kızlarla sayfa sayfa resim paylaşan birinin masum kız araması ne garip :)

Karnım ağrıdı gülmekten. Bakış açılarınızı seveyim.

640x480_8648erdil_yasaroglu_karikaturleri_1733.jpg

Ha birde yaramda yok gocunmuyorumda sadece sevdiği için bir erkeğe güvenen hemcinslerime destek oluyorum.Ve siz erkeklere güvenilmemesi gerektiğinide bir kez daha anlamış oluyorum yaşasın yalnızlık.

Ahahaha bende ciddiye aldıydım ya. :D Ben takılmak için yazdım ya hakkında tek bir şey duymadım. Neden? Çünkü gıybet etmekten imtina ederim. :p

atma recep din gardaşıyız :D

bu arada fazla alıntı yapmıyalım adımız çıkacak bilgine :D

Yaa neler yazılıyor ya, bir de bu konuyu destekleyen erkek var. Erkek ?

atma recep din gardaşıyız :D

bu arada fazla alıntı yapmıyalım adımız çıkacak bilgine :D

Gerçekten hiç bişi duymadım kimseyi sorup araştırma yada hakkında konuşma gereği duymadım. Hakkında yapılan dedikoduları da duymadım. Benim hakkımda yapılan dedikoduları bile duymuyom. :D Ama ciddiye almamanı tavsiye ederim kendisini sevmeyenler hakkında çok kötü şeyler duyabilme özelliğine sahip kendisi. :D

Esmeri sarışını çeşit çeşit kızlarla sayfa sayfa resim paylaşan birinin masum kız araması ne garip :)

fotograf cektırdıgım zaman kızla ılıskıyemı gırmıs oluyorum? veya o kız hakkında kotumu dusunmus oluyorum? follow me ozaman sana. gerçi ediomussun.
yada masum kız aradıgımı nerden bılıosun belkı evlenmıyecegım?
emin ol insan sarrafı bırıyım. kımın ne oldugunu ılk bakısta anlarım ben
ortamlarım belli yaşam tarzım belli.

Ben neysem oyum !
Senin onaylamana ihtiyacı olmayanım !

[YOUTUBE]watch?v=9w5CPKWXFss[/YOUTUBE]

:( :dusun::pat::ee::nee:

[T.T];2295234' Alıntı:
fotograf cektırdıgım zaman kızla ılıskıyemı gırmıs oluyorum? veya o kız hakkında kotumu dusunmus oluyorum? follow me ozaman sana. gerçi ediomussun.

Ben neysem oyum !

Evleneceğin kadınla böyle dalga geç sen

[T.T];2295234' Alıntı:

Ben neysem oyum !
Ha ilişkiye girmişsin ha sarılıp dokunmuşsun bence pek bir şey farketmiyor.
Masum kız göstersin birisi bana diye yazı paylaşanda sensin :)
Ortamların kızlarla evlenmeyi değilde eğlenmeyi gerektiriyorsa bu dahada çirkin .

böyürtleni dışladınız, hor gördünüz, yannış anladınız yavru kurtlar. ama böyürtlen reyiziniz yılmadı. bu gibiler için çok çetin savaşlar verdi,vurdu, vuruldu ama asla yılmadı. böyürtlenler bunun için var. bu zihniyetin her türlü cinsine böyürtlenli reçel yapıp içine dolduruyoruz yavru kurtlarım. tekniyiniz iyi ama geliştirmeniz lazım. gelin tek güç altında birlik olun. bana çalışırsanız hepsini yok edebilir, dünyayı yönetebiliriz :d

Geri