her sevgilisine sen ilksin diyen kız*

Konu sahibi son olarak 3978 gün önce görüldü
ben9v6a3czn2b.jpg

Bi konuda düşünce belirtmek için yarası olması gerektiği düşüncesi yeterince düşünemediğinizin kanıtı.
Ciddiye almamaya karar verdim.

ya bize ne kardeşim kimin kiminle ne yaptığından? yaptıysan yaptığını kabullen. kalkıp başkasına ilksin demenin ne faydası mantığı var? bütün suçu erkeklere atmanın bir mantığı yok. yok efendim yalan söyletmeseydiniz filan geçin bunları. erkek de adam olsun, kadın da adam olsun. ilk değilse biri, iki taraf da bunu delikanlı gibi söyleyebilsin. hatırlıyorum, benzer bir konu erkekler için açılmıştı. orada da aynı tepkiyi vermiştim. iki yüzlülüğe gerek yok.

ben diyorum kendi adıma konuşuyorum anlatabildim mi? ben neysem karşımdaki de o olacak. biri kalkıp bana sen ilksin dediğinde ve bunun aksini öğrendiğimde, bana "SEN DE BENİM GİBİSİN" diyemeyecek çünkü. Ben onun gibi değilim anlatabiliyo muyum? ne demek istediğimi iyi anla çaydanlık.

ben kendimi bilirim, kendi adıma konuşurum.

zaten şu sen ilksin mevzusu da sadece evlilikte piyasaya çıkmıyor. ki evlilikte ortaya çıkıp güne gün boşanmayla biten evlilik haberleri de mevcut.

ya bize ne kardeşim kimin kiminle ne yaptığından? yaptıysan yaptığını kabullen. kalkıp başkasına ilksin demenin ne faydası mantığı var? bütün suçu erkeklere atmanın bir mantığı yok. yok efendim yalan söyletmeseydiniz filan geçin bunları. erkek de adam olsun, kadın da adam olsun. ilk değilse biri, iki taraf da bunu delikanlı gibi söyleyebilsin. hatırlıyorum, benzer bir konu erkekler için açılmıştı. orada da aynı tepkiyi vermiştim. iki yüzlülüğe gerek yok.

ben diyorum kendi adıma konuşuyorum anlatabildim mi? ben neysem karşımdaki de o olacak. biri kalkıp bana sen ilksin dediğinde ve bunun aksini öğrendiğimde, bana "SEN DE BENİM GİBİSİN" diyemeyecek çünkü. Ben onun gibi değilim anlatabiliyo muyum? ne demek istediğimi iyi anla çaydanlık.

zaten şu sen ilksin mevzusu da sadece evlilikte piyasaya çıkmıyor. ki evlilikte ortaya çıkıp güne gün boşanmayla biten evlilik haberleri de mevcut.

+ biri kalkıp bana sen ilksin dediğinde ve bunun aksini öğrendiğimde, bana "SEN DE BENİM GİBİSİN" diyemeyecek çünkü. Ben onun gibi değilim anlatabiliyo muyum? ne demek istediğimi iyi anla çaydanlık. anlıyana

Sen de o halde bu konudan çok dertlisin demek ki diye mi düşünelim T.T : )))

[T.T];2295121' Alıntı:
+ biri kalkıp bana sen ilksin dediğinde ve bunun aksini öğrendiğimde, bana "SEN DE BENİM GİBİSİN" diyemeyecek çünkü. Ben onun gibi değilim anlatabiliyo muyum? ne demek istediğimi iyi anla çaydanlık. anlıyana

sen şimdi bana kendini evleneceğin kadına sakladığını söyle de kafama sıkayım :d olamaz bu ya.

ben sıfır km yim arkadaş gerisini bilmem.

heaa bazıları hakkımızda çok atıp tutuyo :D o ayrı.

bütün suçu erkeklere atmanın bir mantığı yok. yok efendim yalan söyletmeseydiniz filan geçin bunları.

Bu kısmı benim için yazdın sanırım?
Ben de T.T için yazmıştım. Zira cinsel ilişkiyi becermek olarak adlandıran bi insanın çok da iyi bi kadını hak ettiğini düşünmüyorum.

Öncelikle ben caydanlik değilim. Biraz Terbiyeli ol. Ne olursa olsun tartışmayı nilmiyorsa girmeyeceksin konuya!
Daha sonra hem kendini evlenecegin kadina saklayamiyorsun hem de saklayamayacagin yer yine bir kadinin koynu oluyor.
Ne ahlaksiz düşüncedir bu. Git o avatarinda as kendini

şöyle bir değerlendirme yapayım eksik kalmış olmayayım : )

sevdiği,konuştuğu,evlendiği vs insanın ilk olmasını isteyen
kız yada erkek farketmez kendisininde ilk olması lazım
unutmayalım ki gidip yattığınız kız yada erkek de birisinin eşi olacak
kız el değmemiş erkek istiyorsa kendiside böyle olacak erkek de el değmemiş kız istiyorsa oda öyle olacak
her haltı ye sonra gülün tomurcuğunu iste yok öyle bir dünya.

Öncelikle ben caydanlik değilim. Biraz Terbiyeli ol. Ne olursa olsun tartışmayı nilmiyorsa girmeyeceksin konuya!
Daha sonra hem kendini evlenecegin kadina saklayamiyorsun hem de saklayamayacagin yer yine bir kadinin koynu oluyor.
Ne ahlaksiz düşüncedir bu. Git o avatarinda as kendini

sen laf anlamıyorsun galiba? anlayan anladı da, hala böyle yazdığına göre anlamadın ne demek istediğimi. daha nasıl anlatabilirim bilemiyorum.

kendini evleneceği kadına saklamayan erkekler, kendini evleneceği erkeğe saklamayan kadınlarla ilgilenmiyorum.

ben kendimi bilirim, kendi adıma konuşurum diyorum. burdan ne mana çıkartıyosun sen?

kimse bana gelip "sen ilksin" diyemez. anlatabiliyo muyum? şahsıma yani şahsıma? heh şimdi anladın gibime geldi.

Geri