her sevgilisine sen ilksin diyen kız*

Konu sahibi son olarak 3979 gün önce görüldü
Böyürtlen meydanlara çıkıp el sallaman lazım önce :(

mitik var kazlıçeşmede hepiniz gelecesiniz. metrobüs bedava olacak. piyeta, maria, çay, profond'u da kap gel. taksim bende. faşikleri dışlayın almayın.

TT evlenmeyeceksen bile ki bunun evlilik olmasi gerekmez sen kadınlara saygi duymuyorsun . Ve dışardan gördüğün ya da etrafında gördüğün kadınlara göre yargılayip bir de üstüne vur-kac yapar gibi yarası olan gocunur diyorsun ...
K.bakma ama kendinle celisiyorsun ortamın olabilir hepimizin var ama dun aksam ki yazdigin sey hala aklimda, erkek muhabbetleri arasinda ki söylemlerini gözden geçir.

Saygısızlık etme o halde.

Ha ilişkiye girmişsin ha sarılıp dokunmuşsun bence pek bir şey farketmiyor.
Masum kız göstersin birisi bana diye yazı paylaşanda sensin :)
Ortamların kızlarla evlenmeyi değilde eğlenmeyi gerektiriyorsa bu dahada çirkin .

masum kız cumleme baya takılmıssın ama bosver.takma herseyın bır çaresi vardır bi ölüme çare yok
sen erkek kuzenınle veya bi arkabanla fotograf cektırmıomusun? veya sarılmıyormusun ;)

mitik var kazlıçeşmede hepiniz gelecesiniz. metrobüs bedava olacak. piyeta, maria, çay, profond'u da kap gel. taksim bende. faşikleri dışlayın almayın.

Seni dısladım ben, daha da konuşmam senle

4.jpg

çaydanlığı ocaktan süresiz kadro dışı bırakıyorum Yek. onun yerina başka bi çaydanlık bul getir, kadın kolları başkanı yapçam. Issız, Afra ve Azze yavru kurtlarını da al gelirken.

[T.T];2295255' Alıntı:
masum kız cumleme baya takılmıssın ama bosver.takma herseyın bır çaresi vardır bi ölüme çare yok
sen erkek kuzenınle veya bi arkabanla fotograf cektırmıomusun? veya sarılmıyormusun ;)
Noldu banamı gücün yeteceğini düşündün burada.Evet masumum yada değilim haddini bil. .Çok şükür çaresini arayacağım bir yanlışa düşmedim hayatta.Düşmüş olan arkadaşlarımada saygı duyarım onu çaresizliğe sürükleyende senin gibi böyle pişkin pişkin konuşan erkekler değilmidir ki.

Çok kızın çaresizliğinle çare buldun sanırım ;)
Ortamlarından bahseden sensin ben değilim.
O resimlerini paylaştığın kızlar gerçekten kuzenlerinse seni cidden tebrik ederim :)

Sen kiiii birleştirici gücüyle forumsal'da nam salmış insan,
Sen kiiii dirliyin duayeni
Sen kiiii böyürtlenlerin böyütleni
Sen kiiii deyişim ajanı

Kadro dışı etme ÇAY:D Böğürtlen gel barışalım

iyi tamam sana duva etsin. ocaktasın yavru kurt çay. piyeta seni sağlık kontrolünden geçircek önce. gittin geldin yani. ne bilelim mikroplu ellerinle gelmediyini?

Sen kiiii birleştirici gücüyle forumsal'da nam salmış insan,
Sen kiiii dirliyin duayeni
Sen kiiii böyürtlenlerin böyütleni
Sen kiiii deyişim ajanı

Kadro dışı etme ÇAY:D Böğürtlen gel barışalım

iyi tamam sana duva etsin. ocaktasın yavru kurt çay. piyeta seni sağlık kontrolünden geçircek önce. gittin geldin yani. ne bilelim mikroplu ellerinle gelmediyini?

Cx bört, börtü böcek oldu benim gözümde.
Ne zaman ki TT ile kaynı kafada resim koydu cx. bitti tüm beğenilerim.
İmkansız bi araya gelmemiz.

[YOUTUBE]watch?v=Q_wWkc3O4ug[/YOUTUBE]

:heyoo:

hala aynı kafada diyo hayırdır? bi maria deyilsin çay. bi yek deyilsin. git ocaktan git. kurt deyil rakun bu.

sen şimdi bana kendini evleneceğin kadına sakladığını söyle de kafama sıkayım :d olamaz bu ya.

bak guzel kardesım cinsellik kadınlarda ve erkeklerde cok farklı mevzulardır.
anlıyamazsın.tecruben yok
ve konumuz cınsellık deıl suan. kadınların şeytanlıgı konumuz

[T.T];2299079' Alıntı:
bak guzel kardesım cinsellik kadınlarda ve erkeklerde cok farklı mevzulardır.
anlıyamazsın.tecruben yok
ve konumuz cınsellık deıl suan. kadınların şeytanlıgı konumuz

bana göre cinsellik şuanda zaafiyetten öte bir eylem değil :) bana göre...

hay maşallah 10 sayfa olmuş hahaha açmaz olaydım konuyu.megersem ne gocunan varmış

valla ben hiç söylememişem

Son aşkım olacaksın.:D

seni diğerlerinden farklı seviyorum :)

Geri