örnk;ilk kez seninle öpüştüm diyen kız
bir türk kızı klasiğidir.
bir türk kızı klasiğidir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hem gülüyo hem abartma diyo. kimse kusura bakmasın da temsili resim gerçek hayatta çok sık dönen bir muhabbet. aşağılama ihtiyacı yoktur bu durumlarda benim için. ama bunu yapan kadınlardan razı değilim. ben, razı değilim. başka erkekler adına konuşmuyorum.
[T.T];2295076' Alıntı:aynen kardeşim bide şey olayı varya kucukken bisikletten dustum askım ondan hahhahahha
zaten aşagılıyan yok yapanlara lafımız dostum.
bisikletten düştüm? o bir efsanedir. o kadarına da girme istersen. hiç gerek yok. buradaki mevzu bekaret yada cinsellik değil. önemsenmesi gereken şey yalan söylenmesi. tepki buna olmalı.
Kaç kızın koynuna girdin sen? Hı?
Ya sen burada ki mevzu yalan söylemesi diyorsun, peki siz ne kadar dürüstsünüz ki bu soruyu utanmadan karşındakine soruyorsun? Ya da biriyle evlenip bakire değil diye kaç defa bıraktın hı?
ben kendi adıma konuşurum, başka erkeklerin yaptıklarına ortak olamam. kendimi biliyorum ben. bana sorarken "siz" diyerek sormayın. pişman olacağınız hikayelere sahibim ben.