her sevgilisine sen ilksin diyen kız*

Konu sahibi son olarak 3978 gün önce görüldü
örnk;ilk kez seninle öpüştüm diyen kız
bir türk kızı klasiğidir.

askim-askim-sacmalama-sen-ilksin-tabiki6155138364.png

Erkeklerin bir çok kız ile çıkıp, çıktıkları her kızın ilk erkeği olma umuduyla yaşaması

-Umudunuzu kaybetmeyin-
-Pembe yalanlar-

alyivrimm.jpg

Bu zihniyet daha çok Özgecan götürür.

Peki sen nesin ?

Kadınları assagilayan bi konu daha.
Insan olursunuz bi gün umarım. Erkek olmadan evvel

Üzerinde tepinilmiş kızlar diyerek, onları istemeyen kellere, müstehak saç tarağı.

Abicim sen keşke hep selfielerini paylaşıp sessiz sedasız çekip gitseymişsin. Konuşunca edindiğin karizmayı enine boyuna kestin.

uff üst mesaj çok dehşet :T:

derken

ezel dayı girdi araya saygılar. :T:

-Aslan oğlum, aferin oğluma.

Olmamış bu çocuk.

Evleneceği kadının "becerilmis" olmamasını isterken kendisinin tek marifeti bir kadını "beceremek" olduğunu düşündüren erkek söylemi.

Affiniza sığınıyorum dün fazlası ile bekaret konusunda kadınları aşağılayan söylemler de bulunan arkadasa bunu söylemeden içim rahat etmezdi.

Erkeklerde yok sanki
Hem kizlar o kadarda pis degil gercekten hic opusmeyenler mevcut hala.
Yine bir kadin erkek kiz oglan konusundan selamlar

hem gülüyo hem abartma diyo. kimse kusura bakmasın da temsili resim gerçek hayatta çok sık dönen bir muhabbet. aşağılama ihtiyacı yoktur bu durumlarda benim için. ama bunu yapan kadınlardan razı değilim. ben, razı değilim. başka erkekler adına konuşmuyorum.

hem gülüyo hem abartma diyo. kimse kusura bakmasın da temsili resim gerçek hayatta çok sık dönen bir muhabbet. aşağılama ihtiyacı yoktur bu durumlarda benim için. ama bunu yapan kadınlardan razı değilim. ben, razı değilim. başka erkekler adına konuşmuyorum.

aynen kardeşim bide şey olayı varya kucukken bisikletten dustum askım ondan hahhahahha
zaten aşagılıyan yok yapanlara lafımız dostum.

bisikletten düştüm? o bir efsanedir. o kadarına da girme istersen. hiç gerek yok. buradaki mevzu bekaret yada cinsellik değil. önemsenmesi gereken şey yalan söylenmesi. tepki buna olmalı.

[T.T];2295076' Alıntı:
aynen kardeşim bide şey olayı varya kucukken bisikletten dustum askım ondan hahhahahha
zaten aşagılıyan yok yapanlara lafımız dostum.

Kaç kızın koynuna girdin sen? Hı?

bisikletten düştüm? o bir efsanedir. o kadarına da girme istersen. hiç gerek yok. buradaki mevzu bekaret yada cinsellik değil. önemsenmesi gereken şey yalan söylenmesi. tepki buna olmalı.

Ya sen burada ki mevzu yalan söylemesi diyorsun, peki siz ne kadar dürüstsünüz ki bu soruyu utanmadan karşındakine soruyorsun? Ya da biriyle evlenip bakire değil diye kaç defa bıraktın hı?

Kıza yalan söylettirecek kadar iğrenç karakterinizi sergilemeseydiniz keşke.
O değil de bu konularda yaptığınız iğrenç söylemler içinizdeki sapığı gün yüzüne çıkarıyor.

Kaç kızın koynuna girdin sen? Hı?

Ya sen burada ki mevzu yalan söylemesi diyorsun, peki siz ne kadar dürüstsünüz ki bu soruyu utanmadan karşındakine soruyorsun? Ya da biriyle evlenip bakire değil diye kaç defa bıraktın hı?

ben kendi adıma konuşurum, başka erkeklerin yaptıklarına ortak olamam. kendimi biliyorum ben. bana sorarken "siz" diyerek sormayın. pişman olacağınız hikayelere sahibim ben.

ben kendi adıma konuşurum, başka erkeklerin yaptıklarına ortak olamam. kendimi biliyorum ben. bana sorarken "siz" diyerek sormayın. pişman olacağınız hikayelere sahibim ben.

Soru sordum yanıt alamadım, dersen 15 defa evlendim ve ertesi günü boşandım eyvallah da bu karalama kampanyası neden ya?
İnsan sevdiği için beraber olmuşsa gidp ölecek mi?
Sanki kendi kendine yapıyor. Yine hemcinslerinizden biriyle olmuş
Bu kadar da küçümseyerek konuşamaz insan.

Geri