Canis Major
Altın Üye
Yurt içi ve yurt dışı farketmeksiniz Aqpli olan kimseyi sevmiyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
işin esprisiydi o. sen böyle her şeyi ciddiye alacaksan : )
Cok komigsen.Senin baban dedigim şekilde mi davraniyor Süreyya? Bu ülkenin gerceklerinden kopuk bir sekilde yasayip söz hakki sahibi olmalarini yanlis buluyorum? Bunuda orneklendirerek acikladim.
Yurtdisinda yasayip araba camina “ Ya sev ya terket “ yazdirana davar demisiz cokmu. Ulan gelde kendin yaşa madem demezlermi adama.
Güzel espirilerin var iba, inanamıyorum yandaş olduğuna.Gurbetçileri sevmeyen kimler CHP'li ve iyi partililer, gurbetçi kardeşlerimiz gereken cevabı en güzel şekilde sandıkta verecektir.
Şu kızı üzenler yazık size.Daha cok türkler sevilmiyor daha uygundu bence :/
ya nekadar kotu aslinda dimi milletimizin bu sekilde taninmasi? bir kac arkadasla farkli memleketlere gittik geldik, hatta muslumanlarin sevilmedigi yerler de vardi, bir kac arkadasim tesetturlu. orada bile boyle bisi yoktu. tr'deyken ciddi anlamda 'biri beni kaziklayacak' hissi mevcut. gezdigim o yabanci topraklarda daha guvende hissetmistim kendimi bu yonden. uzucu ya.