"Gurbetciler" neden sevilmiyor?

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osmanlı’dan tutun 100 yıllık cumhuriyete kadar hala yurttaşlık ruhu, halk kimliğinin bilincine ulaşamamış büyük bir kitle var.hep birileri gelip kurtaracak diye beklerken dahada batırıp gittiler.anlayacağınız her zaman dediğim gibi bu milletten bi boh olmaz.Üç kuruş ucuz ekmek almak için 1 km metre kuyrukta bekleyen amip kıçı kırık bir daireden çıkarıp saraylara soktuğu ve Türk dahi olamadıkları şahısların avukatlığını yapıyor.dahada beter olun

Senin baban dedigim şekilde mi davraniyor Süreyya? Bu ülkenin gerceklerinden kopuk bir sekilde yasayip söz hakki sahibi olmalarini yanlis buluyorum? Bunuda orneklendirerek acikladim.

Yurtdisinda yasayip araba camina “ Ya sev ya terket “ yazdirana davar demisiz cokmu. Ulan gelde kendin yaşa madem demezlermi adama.
Cok komigsen.

Burdan Hollanda da ki Rukiye ablama sesleniyorum. Senden sonra kimseye abla demedim bil isterim.

yaratılanı severim yaratandan ötürü.

gurbetçiyi severim yurosundan ötürü.

x ile süreyya arasında erdoğan ile koca arasındaki ilişki gibi benzer bir ilişki olmasını beklerdim.

süreyya affını iste veya x süreyya'yı görevden al. bekliyoruz.

Yurtdışında yaşayıp Türkiye’de moderatör olmalarında yasaklanmasını dilerim..

Yabani ile Plesk i ayni düsünce evresine soktugum icin cok mutluyum.

Gurbetçileri sevmeyen kimler CHP'li ve iyi partililer, gurbetçi kardeşlerimiz gereken cevabı en güzel şekilde sandıkta verecektir.

Yabani ile Plesk i ayni düsünce evresine soktugum icin cok mutluyum.

utana sıkıla veriyorum. gücüm buna yetiyor, tl değersiz ama yapacak bir şey yok. nickimin geçtiği yerde yabani geçmezse sevinirim. yabani'yi siler misin mesajdan.

üzerine tez yazılacak konuların forumda tartışılması dogru değil

konu başlığını gurbetçiler neden sevilmiyor değilde, neden sevişmiyor olarak revize edebilir miyiz admin?

Biz türkler kendi içimizdeki "yürü ya kulum" denmiş kişileri bile gözümüz götürmüyor.. bir yerde de haset bir milletiz...
Gözü olanın gözü cıksın.. GURBETCİ KARDEŞLERİMİZE selametler dilerim...

Çok ciddi söylüyorum birgün gurbetçiler de Türkiye ye geri dönecek. Barındırmazlar gibime geliyor. Kundaklama falan Allah korusun..

ya nekadar kotu aslinda dimi milletimizin bu sekilde taninmasi? bir kac arkadasla farkli memleketlere gittik geldik, hatta muslumanlarin sevilmedigi yerler de vardi, bir kac arkadasim tesetturlu. orada bile boyle bisi yoktu. tr'deyken ciddi anlamda 'biri beni kaziklayacak' hissi mevcut. gezdigim o yabanci topraklarda daha guvende hissetmistim kendimi bu yonden. uzucu ya.

Sadece sizi değil, bizi de kazıklıyor takılmayın buna yani. Yerli, yabancı kimi bulurlarsa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri