Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Antep atmış ya ne beraberliğiHiç düşünce iyi bir atakla giriş yaptı ama bakalım
Antep deme bana..Antep atmış ya ne beraberliği
Niye nohut dürümü beğenmediğin miAntep deme bana..
Teşekkürler, kıymetini hiç unuturmuyum. Sen bakma ben sana karsi bayağı sert yazıyorum ama seni sevdiğim için gerçekler acı da olsa söylüyorum. Hani derler ya dost acı konuşur.Gurbetçi olduğun için sevmeyen çok.. kıymetimi bil
Sonuna kadar katılıyorum ama bir şartla beni o saydıklarının kategorisine koymazsan. Vallahi o bahsetiklerine bire bir uyan çok gurbetçi var burada.Daha önce yazmış olduğum bir yorumu buraya kopyalayayım;
Hazır söz edilmişken ben de bir iki şey karalayayım:
Adına gurbetçi denilen, senede 10-20 gün tatil yapmak için gelmek dışında bir aktivitesi olmayan kişilerin oy kullanması bile bir saçmalık. Hayır yani, zaten gelmiyorsun, senin dezenformasyona uğramış zekan ve o zekanla verdiğin oyla bize neden müdahale ediyorsun.
Orada kendilerine helgaları, olgaları reis olarak seçerler, bize de bu badem bıyıklıları reva görürler. Orada kendilerini istemeyen sağcı partilere karşı solu desteklerler, kendi ülkelerinde de sağı desteklerler.
Bence çifte vatandaşlık kaldırılmalı. Ve herkese bir vatandaşlık hakkı verilmeli. Bakalım nereyi seçiyorlar, kim ne kadar vatansevermiş ortaya çıkar.
Ya bunların yalandan bir memleket hasreti var. Zannedersin Nazım gibi sürgüne gönderilmişler. Adam Avrupa'da dünyanın en düzenli şehirlerinde, en düzenli toplu taşıma ağlarında yaşıyor, sosyal haklarını sonuna kadar alıyor, ardından gelip Türkiye'de yaşam çok ucuz, çoksel güzellemesi yapıyor ya... işte ben ona sinirleniyorum. Ortadoğu bataklığına saplanmış, her gün hayatın pahalılaştığı, liyakatın olmadığı, bir işi yapabilmek için Ankara’da dayı-yeğen-enişteye gereklilik olduğu, her gün işimi kaybedersem ne yaparım korkusunun yaşandığı ülkemiz için "büyük Türkiye" masalları anlatan ama orada yaşamaya devam eden ve bizim de bu şartlar altında yaşamaya devam etmemiz için oy kullanan insanlar sürüsü. Oy hakları kesinlikle ellerinden alınmalı. Türkiye'nin nasıl yönetilmesi gerektiğine Türkiye'de yaşayanlar karar vermeli. Bahsettiğin şey Almanya değil de Avusturya diye hatırlıyorum. Ama mühim değil. Gelsin burada yaşamaya başlasın da ondan sonra "Avrupa’da domates taneyle alınıyor" diye edebiyat parçalasın.
selam, taht kurmuşsun kalbime.
Eurolari sayma makinesine atiyorum su an Arif beycigim.selam, taht kurmuşsun kalbime.
Say Süreyya say Allah daha iyi kazançlar versin. 500 binden sonrasını da bana bırak saymam için.Eurolari sayma makinesine atiyorum su an Arif beycigim.
Gel birlikte sayalim.
euroları başkası saysın, biz hayallerimize odaklanalım.Eurolari sayma makinesine atiyorum su an Arif beycigim.
Gel birlikte sayalim.
bi de dikkat ettiniz mi forumda gurbetçilerle ilgili yapılan yorumlara hiç chpli melnurla yabani alınmıyor, hemen akpli gurbetçiler alınıyor....... süreyya ne dediğimi rahat anlasın diye hipotez olarak kuruyorum yorumumu.....
H1: forumda gurbetçiler ile ilgili yapılan yorumlara alınma düzeyi ile akpli olmak arasında pozitif yönlü bir ilişki vardır.