Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya öyle deme. Egeli akdenizli adamların çoğunun ayak bileğinden fazla bi yeri degmemiştir denize. Bu bana çok ilginç geliyor. Tarlada bağda bahçede çalışmaktan kimsenin aklına gelmemiş yüzmek.he köylüyüm .) en azından hayali villamın bahçesin de ki hayali havuza dalıp portakal suyumu höpürdetmiyorum .)
köylüyüm ama şizofren değilim neyse ki .)) size iyi dalışlar..
Aslında bebekleri at suya bogulmuyo. Çok acayip. Ölüm korkusunu bilmeyen bebek için yüzmek çok otomatik bişey.Ben 3 yaşımdan beri yüzüyorum
5-7 arası yüzüp karpuz peynirini yiyip 2 saat güzel bir uykunun ardından mis gibi kahvaltını yapıp güne devam etmek muazzam bir şey.Bizim hoca 55 yaslarinda buyuk ihtimal. Adam her gun 5’de kalkip, 1 saat yuzmeye giderdi. Beni oldurseler, yuzmek icin filan kalkmam sabahin korunde. Adam akilli kalkarsin sabah, kahvaltini yaparsin, keyif cay/kahveni icersin, sonra istiyorsan hazirlanip gidersin. Yeni yeni adet cikarmayin basimiza .p
Ben saat 5’de kalkarsam, o sinirle ben etrafimdaki kisilerle kesin kavga ederim : ))5-7 arası yüzüp karpuz peynirini yiyip 2 saat güzel bir uykunun ardından mis gibi kahvaltını yapıp güne devam etmek muazzam bir şey.
Deneyin![]()
Ahaha yüzdükten sonra uyumak pamuk gibi yapar sizi. Uyanır uyanmaz denize atın kendinizi kimseye sataşmadan .))Ben saat 5’de kalkarsam, o sinirle ben etrafimdaki kisilerle kesin kavga ederim : ))
Tam girecekken sahilde karşılaşsakdeniz çarşaf gibiyken, kimsecikler yokken o ilk kulacı atmak yeni bir şeyin paketini açmak gibi… bi de bunu önce sahilde yürüyüp sonra cup cup denize atlayarak yapanlar var, size helal olsun. yazlıkların bulunduğu yerlerde belli yaş üst insanların bunu rutine dönüştürmelerine de bayılıyorum. minik minik kulaçlarla açıklara giden teyzeler ve kafalarındaki şapkalar… bir gün kafamızda şapkamızla, foça’nın ***kesen buz gibi denizinde, sabahın köründe kulaç atar mıyız? amin…
yine nakavt etmişsin.sHiç bizi bilmeyen biri gelse okusa şurayı, tüpsüz dalıyoruz sünger çıkarıyoruz sanacak. Sizinki yüzmek değil çimmek. Çoğumuz köylü la bu forumda. Ne anlar köylü yuzmekten
hocam ben böyle yüzüyorum video atmama gerek var mı....Tamam. Bu yaz şöyle bişey yapalım. Herkes on saniyelik yüzme videosu atacak. Stil serbest olacak ama stil kurallarina uyulacak. Cekim tekneden veya iskeleden yani yukardan yapılacak ki belli olsun. Havuz çekimi yapacaklar su altı kayıt da alabilir.
Bu aylarda ancak öğle saatlerinde denize girilebilir.@Lefty yoktu bu sabah yüzmeye mı gitti