Güne yüzerek başlamak

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Karadeniz'de yapmayın bunu. İki aylık Deniz mevsiminde bile Cankurtaran saat 10:00 da geliyor ve saat 16:00 gidiyor. Her yerde de yok zaten. Bir yerde kimse Deniz'e girmiyorsa, çok güzel ve uygun gibi görünse de, bir sıkıntı vardır mutlaka. (Dip çeken, akıntı v.s.)

Bu mevsimde zaten hiç girilmez. Dalgalar benim boyumu aşıyor.

iyi yüzerim fekat yüzmeyi pek sevmem, ıssız koylardaki sığ sulara uzanıp güneşlenmekten hoşlanırım. aksine benim hatunda tekneyle açılıp açıkta yüzmeye alışık kıyıdan girmiyor artist! mecbur ileride açıkta yüzmeye alışıcam ya da tekneye uzanır ayaklarımı suya sokarım...

Henüz imkanlar dahilinde değil maalesef, yoksa neden olmasın?

Martta.. sabah deniz.. hangi yarımküre orası?

deniz çarşaf gibiyken, kimsecikler yokken o ilk kulacı atmak yeni bir şeyin paketini açmak gibi… bi de bunu önce sahilde yürüyüp sonra cup cup denize atlayarak yapanlar var, size helal olsun. yazlıkların bulunduğu yerlerde belli yaş üst insanların bunu rutine dönüştürmelerine de bayılıyorum. minik minik kulaçlarla açıklara giden teyzeler ve kafalarındaki şapkalar… bir gün kafamızda şapkamızla, foça’nın ***kesen buz gibi denizinde, sabahın köründe kulaç atar mıyız? amin…

Mart ayı yüzünden İstanbul'un göbeğinde yaşam standartımız düşüyor. denize giremiyoruz

Geri