Güne yüzerek başlamak

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Havaların ısınması ile beraber, erkenden denize girme alışkanlığına sahip olanlar bilir ki denizin en güzel saatleri sabah 05:30 - 06:00 civarıdır ve sıcaklık nedeni ile yürüyüş yapmak istemeyenlere de faydalı bir alternatiftir.

İnsan sayısının azlığı bir tarafa, çarşaf gibi bir denizde yüzmenin zevki başka oluyor.

s-2a09f0d80fa6d36fa6fbe10b2f3d6e73b8f844b9.jpg

guzel bir hiss olmali denize yakin ve temiz bir yerde yasamak, ustelik sabahlari denizde yuzebilmek. bak cidden bunlar insanin yasadigini hissettiren seylerdendir.
benim evimin yakininda kapali yuzme havuzu yeri var. ara sira (stressli olunca), gercekten rahatlamak ve dinlenmek adina bazi aksamlar yuzmeye gittigim oluyordu. iyi geliyordu.

@Thalassa düzenli yüzme kilo alımına da engel oluyor ayrıca benim gibi spor yapma alışkanlığı olmayanlar için harika bir alternatif.
Sabahları yürüyüş yapmayı da severim ancak sıcaklıklar arttığında çok zor oluyor ve yüzmeyi tercih ediyorum.

yerleşik olarak, denize yakın olan kişileri hep kıskanmışımdır. benim, yaz tatili harici bunu yapabilme şansım yok ne yazık ki. bir sabah bu saatler, bir de akşam 7-8 saatleri denizin tadı bir başka. özellikle izmir-dikilide olduğum zaman evden çıkıp, 20 adım atınca bu imkana sahip olabiliyorum… deniz sonrası boyoz alıp kahvaltı yapmak gibisi de yok<3

Moderatör tarafında düzenlendi:
yerleşik olarak, denize yakın olan kişileri hep kıskanmışımdır. benim, yaz tatili harici bunu yapabilme şansım yok ne yazık ki. bir sabah bu saatler, bir de akşam 7-8 saatleri denizin tadı bir başka. özellikle izmir-dikilide olduğum zaman evden çıkıp, 20 adım atınca bu imkana sahip olabiliyorum… deniz sonrası boyuz alıp kahvaltı yapmak gibisi de yok<3
Akşamüstü de aynı şekilde çok güzel oluyor.

Dibimizde deniz var da girebiliyor muyuz? İt kopuk doldu her taraf. Neyse, güzelim konuyu şikayetlerimle doldurmayacağım.

İmkanı olan yapmalı, bedene ve ruha çok faydalı..

Dibimizde deniz var da girebiliyor muyuz? İt kopuk doldu her taraf. Neyse, güzelim konuyu şikayetlerimle doldurmayacağım.

İmkanı olan yapmalı, bedene ve ruha çok faydalı..
O konuda çok haklısın ancak sabah erken saatlerde yürüyüş yapanlar ağırlıkta olunca pek etkileri olmuyor. Plajın durumuna göre yalnız olmamakta yine de fayda var.

@Thalassa düzenli yüzme kilo alımına da engel oluyor ayrıca benim gibi spor yapma alışkanlığı olmayanlar için harika bir alternatif.
Sabahları yürüyüş yapmayı da severim ancak sıcaklıklar arttığında çok zor oluyor ve yüzmeyi tercih ediyorum.
+ vucudu guclendiriyo

kucuklugunden beri spor aktivitelerinde (judo/basketbol/dans/halk oyunlari etc) aktif birisi olarak <uni donemi + yeni ise basladigim donemler haric>, benim kilo alimima engel olan tek sey girtlagimi tutmak :'

buna niyetlenip niyetlenip yapamıyoruz biz. bir gün annemle dedik sabah kahvaltıdan önce yüzelim, o beni gaza getirdi ben onu, sonra yatmaya yakın, ikimiz birbirimize dedik “ee kalkacak mıyız gerçekten”, kimse inanmıyor bize o ayrı, biz de inanmıyoruz kesinlikle kendimize. sonra annem dedi ki “kalkalım gidelim güldürmeyelim şunları kendimize” neyse böyle gittik… birdir ikidir, üç olmamıştır yani.d güzel ama benim için şart değil, ben öğleden sonra akşam üstü dolaylarını seviyorum. hafif gün batarken.

Benim için akşam günün stresini atmak için daha ideal.
Sonra güzel bi duş ve uzanış.

@ibadeath, İzliyorsun izliyorsun sonra gelip noktayı koyuyorsun Ahaha Sjsjssj

Sabah erken saatlerde yapılan herşey güzeldir ama spor olarak koşmayı ve yürümeyi tercih ederim hele ki yürümek inanılmaz faydaları var hem ruhsal hem fiziksel

Son 3 senedir yaz aylarında yapıyorum. Marmara Denizi olsa da yarım saat yüzmek iyi geliyor.

Eskiden bedenimle pek barışık değildim ondan da pek denize/havuza gitmezdim.

Aştıktan sonra bu saçmalığı üniversiteyi de İzmirde okuduğumdan devamsızlık sorunumuz da yoktu bol bol giderdik arkadaşlarla ama yine de pek sevmezdim yüzmeyi. Pek de iyi bilmem yüzmeyi zaten derdimi anlatacak kadar. Tarih turizmi daha sevdiğim bir şey. Antik kentler vs.

Lakin bu yaz İztuzu'na gittim. O ne mükemmel sahildir, o nasıl güzel bir denizdi. Sudan çıkmak istemedim. O an denizde vakit geçirmenin tadını aldım. Muazzamdı.

Haftada bir,yetiyor bilemedin iki.

Geri