Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu havada nerede yüzüyorsun
İç oğlanı ile git o eli ağır olanı seviyorHamama gidelim mi
Keselesiriz
Elim agirdir biraz ama
İç oğlanı ile git o eli ağır olanı seviyor
abi bu hususta kesinlikle haklısın..... ben mesela yüzme bilmiyorum..... denize de sadece 1 kere ya gidebilirim ya gidemem..... niye? fındık toplama zamanı tam yazın alnına denk geldiği için...........Ya öyle deme. Egeli akdenizli adamların çoğunun ayak bileğinden fazla bi yeri degmemiştir denize. Bu bana çok ilginç geliyor. Tarlada bağda bahçede çalışmaktan kimsenin aklına gelmemiş yüzmek.
suanda yüzü yorum
Berrak ve denizin dibinin göründüğü ayrıca çok derin olmayan plajlarda fobini aşma şansın olabilir.Deniz korkum (talassafobi) oldugu icin asla yapamayacagim aktivite.
Olmuyor bu garip bir sey. Hani cok iyi de bir yuzucuyum fakat bir turlu isinamadim ajndndndBerrak ve denizin dibinin göründüğü ayrıca çok derin olmayan plajlarda fobini aşma şansın olabilir.
Ölüdeniz
![]()
Olimpos plajı
![]()
Geçmiş olsun. Zamanla aşarsın umarım. Bilinçaltında takılı olan ancak senin farkında olmadığın bir anı var olabilir ve o da tetikleyebilir.Olmuyor bu garip bir sey. Hani cok iyi de bir yuzucuyum fakat bir turlu isinamadim ajndndnd
berrak ve denizin dibinin görüldüğü yerde yenemez o korkusunu. karadenizin hırçın dalgalarının arasına bırakacaksın.Berrak ve denizin dibinin göründüğü ayrıca çok derin olmayan plajlarda fobini aşma şansın olabilir.
Ölüdeniz
![]()
Olimpos plajı
![]()
Ölümüne mi diyorsun?berrak ve denizin dibinin görüldüğü yerde yenemez o korkusunu. karadenizin hırçın dalgalarının arasına bırakacaksın.
Ay kocasız kalırım.. :dÖlümüne mi diyorsun?
O zaman boğulur ya da kalp krizinden gidebilir.
Düşman..Öneri @Plesk tarafından yapılmış gördüğün gibi.Dost mu düşman mı?
evet can korkusu adama yüzmeyi de öğretirÖlümüne mi diyorsun?
O zaman boğulur ya da kalp krizinden gidebilir.
Yüzme bildiğini yazmış ve anlaşılan o ki korku sonradan yaşanan bir olayla bağlantılı olarak oluşmuş.evet can korkusu adama yüzmeyi de öğretir
bu arada en uygun saatler sabah 7 ve 11 arası akşam 5 ila 8 arası.
güneş bakimindan