Güne yüzerek başlamak

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Deniz korkum (talassafobi) oldugu icin asla yapamayacagim aktivite.

Son düzenleme:
Akdeniz'de su sıcaklığı 30 dereceye kadar çıkar ve 15 derecenin altına da hiç düşmez. Karadeniz'de su sıcaklığı 15 derecenin üstüne hiç çıkmaz. Elazığ'ın Deniz'i de kuru olurmuş. Alışkanlıklar iklime göre farklılık gösterir. Ben geçen Yaz bile toplam üç kez Deniz'e gittim.

Ya öyle deme. Egeli akdenizli adamların çoğunun ayak bileğinden fazla bi yeri degmemiştir denize. Bu bana çok ilginç geliyor. Tarlada bağda bahçede çalışmaktan kimsenin aklına gelmemiş yüzmek.
abi bu hususta kesinlikle haklısın..... ben mesela yüzme bilmiyorum..... denize de sadece 1 kere ya gidebilirim ya gidemem..... niye? fındık toplama zamanı tam yazın alnına denk geldiği için...........

Deniz korkum (talassafobi) oldugu icin asla yapamayacagim aktivite.
Berrak ve denizin dibinin göründüğü ayrıca çok derin olmayan plajlarda fobini aşma şansın olabilir.

Ölüdeniz

images

Olimpos plajı

48302696_0701jIb7z8RxHfJVNESmjTXWWN6OHokQTEobNMOZsM4.jpg

Berrak ve denizin dibinin göründüğü ayrıca çok derin olmayan plajlarda fobini aşma şansın olabilir.

Ölüdeniz

images

Olimpos plajı

48302696_0701jIb7z8RxHfJVNESmjTXWWN6OHokQTEobNMOZsM4.jpg
Olmuyor bu garip bir sey. Hani cok iyi de bir yuzucuyum fakat bir turlu isinamadim ajndndnd

Olmuyor bu garip bir sey. Hani cok iyi de bir yuzucuyum fakat bir turlu isinamadim ajndndnd
Geçmiş olsun. Zamanla aşarsın umarım. Bilinçaltında takılı olan ancak senin farkında olmadığın bir anı var olabilir ve o da tetikleyebilir.

Bende de tripofobi var ve bazı görsellere bakamıyor, baktığımda da çok rahatsız oluyorum.

Ölümüne mi diyorsun?

O zaman boğulur ya da kalp krizinden gidebilir.
evet can korkusu adama yüzmeyi de öğretir
bu arada en uygun saatler sabah 7 ve 11 arası akşam 5 ila 8 arası.
güneş bakimindan

evet can korkusu adama yüzmeyi de öğretir
bu arada en uygun saatler sabah 7 ve 11 arası akşam 5 ila 8 arası.
güneş bakimindan
Yüzme bildiğini yazmış ve anlaşılan o ki korku sonradan yaşanan bir olayla bağlantılı olarak oluşmuş.
Panik atak yaratacağı için dalgalı bir denize girme şansı hiç olmaz ancak sakin, dalgasız, derin olmayan ve berrak bir denizde belki korkusunu aşabilir.
Elbette en doğrusu bir psikiyatrist ile görüşüp ona göre çözüm bulmaktır.

Geri