Güne yüzerek başlamak

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
he köylüyüm .) en azından hayali villamın bahçesin de ki hayali havuza dalıp portakal suyumu höpürdetmiyorum .)
köylüyüm ama şizofren değilim neyse ki .)) size iyi dalışlar..
Ya öyle deme. Egeli akdenizli adamların çoğunun ayak bileğinden fazla bi yeri degmemiştir denize. Bu bana çok ilginç geliyor. Tarlada bağda bahçede çalışmaktan kimsenin aklına gelmemiş yüzmek.

Ya hocam herkesi kendin gibi yaşlı sanıyorsun biz daha çıtı pıtı insanlarız

Tamam. Bu yaz şöyle bişey yapalım. Herkes on saniyelik yüzme videosu atacak. Stil serbest olacak ama stil kurallarina uyulacak. Cekim tekneden veya iskeleden yani yukardan yapılacak ki belli olsun. Havuz çekimi yapacaklar su altı kayıt da alabilir.

Bizim hoca 55 yaslarinda buyuk ihtimal. Adam her gun 5’de kalkip, 1 saat yuzmeye giderdi. Beni oldurseler, yuzmek icin filan kalkmam sabahin korunde. Adam akilli kalkarsin sabah, kahvaltini yaparsin, keyif cay/kahveni icersin, sonra istiyorsan hazirlanip gidersin. Yeni yeni adet cikarmayin basimiza .p

Bizim hoca 55 yaslarinda buyuk ihtimal. Adam her gun 5’de kalkip, 1 saat yuzmeye giderdi. Beni oldurseler, yuzmek icin filan kalkmam sabahin korunde. Adam akilli kalkarsin sabah, kahvaltini yaparsin, keyif cay/kahveni icersin, sonra istiyorsan hazirlanip gidersin. Yeni yeni adet cikarmayin basimiza .p
5-7 arası yüzüp karpuz peynirini yiyip 2 saat güzel bir uykunun ardından mis gibi kahvaltını yapıp güne devam etmek muazzam bir şey.
Deneyin :)

5-7 arası yüzüp karpuz peynirini yiyip 2 saat güzel bir uykunun ardından mis gibi kahvaltını yapıp güne devam etmek muazzam bir şey.
Deneyin :)
Ben saat 5’de kalkarsam, o sinirle ben etrafimdaki kisilerle kesin kavga ederim : ))

her sabah uyandığım gibi elimi yüzümü yıkar, bir bardak su içer akabinde evimin altında bulunan kapalı olimpik havuzumda 5 tur serbest, 5 tur kurbağalama, 5 tur sırtüstü 5 tur da kelebek stili olmak üzere toplam 20 turumu tamamlarım. yüzme esnasında çişim gelirse havuzuma işerim, sorun yok zaten benden başka kimse yüzmüyor, kendi sidiğimden iğrenecek halim yok öyle değil mi ? havuzdan çıkar çıkmaz bornozumu giyer doğru duşa girerim. aloe vera bitki özlü duş jelim ile vücudumu yıkar, argan yağı ve keratin bazlı şampuanımla da saçlarımı yıkar, kömür bazlı diş macunum ile dişlerimi fırçalar, pamuk gibi olurum. parfümlerle aram iyi değil o sebeple tütün kolonyamı yüzüme boynuma şap şap eder, zenginler gibi mutfağa gider bardaktaki portakal suyundan bir yudum alır evden çıkarım.

deniz çarşaf gibiyken, kimsecikler yokken o ilk kulacı atmak yeni bir şeyin paketini açmak gibi… bi de bunu önce sahilde yürüyüp sonra cup cup denize atlayarak yapanlar var, size helal olsun. yazlıkların bulunduğu yerlerde belli yaş üst insanların bunu rutine dönüştürmelerine de bayılıyorum. minik minik kulaçlarla açıklara giden teyzeler ve kafalarındaki şapkalar… bir gün kafamızda şapkamızla, foça’nın ***kesen buz gibi denizinde, sabahın köründe kulaç atar mıyız? amin…
Tam girecekken sahilde karşılaşsak:D

Hiç bizi bilmeyen biri gelse okusa şurayı, tüpsüz dalıyoruz sünger çıkarıyoruz sanacak. Sizinki yüzmek değil çimmek. Çoğumuz köylü la bu forumda. Ne anlar köylü yuzmekten
yine nakavt etmişsin.s

bu arada 3.5 yaşından beri yuzerim gunde 1 paket sigara icmeme ragmen
su altinda en az 3 dakika nefesimi tutabilirim sağlam kulaç atarim boy 1.90 olunca tabi ehehehe guzel yuzerim yani
tskler

o değilde Minyonita yine bana laf cakmis
bensiz yapamiyor kenks mi olmak istior annamadim kankikunki fiLan .s

Sabah erken saatte yüzme alışkanlığı olanlar için zor olmuyor ayrıca güne çok daha dinç başlıyorsunuz.
Yüzme ve yürüyüş yapmanın en büyük faydası ise sağlıklı bir yaşam sürüyor, kilo sorunu yaşamıyorsunuz.

Havuzda yüzmeyi ise kendi adıma tercih etmiyorum çünkü hijyen açısından beş yıldızlı otel arıtmaları bile yeterli gelmeyebiliyor. Denizde açılmayı seviyorum.

Tamam. Bu yaz şöyle bişey yapalım. Herkes on saniyelik yüzme videosu atacak. Stil serbest olacak ama stil kurallarina uyulacak. Cekim tekneden veya iskeleden yani yukardan yapılacak ki belli olsun. Havuz çekimi yapacaklar su altı kayıt da alabilir.
hocam ben böyle yüzüyorum video atmama gerek var mı....

öyle bir imkanım olduğunda da güne hiç yüzerek başlamadım... ama imkanım baki olsa kesin başlardım. kesin :d
sevenine çok iyi geliyordur. düşüncesi huzur verici çümkü.

Geri