Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mart ayı bizde de ilk başta sıcak yaptı sonra dolu, sağanak geldi. Mart ayına güven olmazmış ancak nisan ayında düzelir.
Bu sene yanılttı ancak yine soğuk sayılmaz.geçen gün can siparene savunuyordunuz sevgili chp kadın kolları başkanım :d
Yaz aylarında deniz de ılık oluyor ancak bu mevsimde tabii ki ağırlıklı Ruslar tercih ediyor çünkü onlara göre soğuk değil.ben sabah yüzümü soğuk suyla yıkarken irkiliyorum ne yüzmesi ya hu siz çıldırmış olmalısınız .S
Yazın evet ancak bu aylarda değil. Şimdilik sabah erken yürüyüş yapıyorum.@Lefty her sabah yüzüyor musun
Helal olsun sabah sabah o soğuk su hiç çekilir gibi gelmedi gözümeYazın evet ancak bu aylarda değil. Şimdilik sabah erken yürüyüş yapıyorum.
Sıcak olur gece denizben sabah yüzümü soğuk suyla yıkarken irkiliyorum ne yüzmesi ya hu siz çıldırmış olmalısınız .S
Yazın soğuk olmuyor ki... Nem oranı yüksek olduğu için yüzmek iyi geliyor ayrıca su da o kadar soğuk değil. Aksine ılık oluyor.Helal olsun sabah sabah o soğuk su hiç çekilir gibi gelmedi gözüme
Tmm bir gün denicem sabah 5 gibiYazın soğuk olmuyor ki... Nem oranı yüksek olduğu için yüzmek iyi geliyor ayrıca su da o kadar soğuk değil. Aksine ılık oluyor.