ibadeath
Elmas Üye
Hangi ay tam hatırlamıyorum ama Mersin de yazın 10 dk yürüdükten sonra baygınlık geçirecek gibi olmuştum ben boyle bir sıcak görmemiştim birde Mayıs gibi falanSabah sporu gibi düşünmek gerekiyor ayrıca deniz karşında zaten.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hangi ay tam hatırlamıyorum ama Mersin de yazın 10 dk yürüdükten sonra baygınlık geçirecek gibi olmuştum ben boyle bir sıcak görmemiştim birde Mayıs gibi falanSabah sporu gibi düşünmek gerekiyor ayrıca deniz karşında zaten.
Yürüyüş ya da spor yapmak yerine sıcak illerde tek çözüm yüzmek oluyor.Hangi ay tam hatırlamıyorum ama Mersin de yazın 10 dk yürüdükten sonra baygınlık geçirecek gibi olmuştum ben boyle bir sıcak görmemiştim birde Mayıs gibi falan
Denizi olan bazı yerlerde de kirlilik sorunu yaşanabiliyor. Sonuçta yine çoğu insan giremeyebiliyor.Tokat da deniz var da biz mi yüzmedik dedik deniz bize gelmeye kalkışıyor her yeri sel götürüyor
Tamam yüzmeyeceğiz tamam
Öyle yerlerde giremeyiversinler Lefty hanımcım kirletmenin cezasını çeksinlerDenizi olan bazı yerlerde de kirlilik sorunu yaşanabiliyor. Sonuçta yine çoğu insan giremeyebiliyor.
Havuz ile deniz çok farklı ancak deniz yoksa elbette alternatif olacaktır. Evi alıp uygun alan varsa sonradan kendin de yaptırabilirsin. Havuzlu olunca fiyat çok yükseliyor.Gidip baskı yapım havuzlu ev alalım diye:p
Deniz kötü Lefty ya, rüzgar falan hep pislik getiriyor, rüzgarsız zamana denk gelmek zor. Onun dışında şileyenarabayla giderken harcayacağın zamana uçakla yunana gidiyorsun zaten :d@aegishjalmur sence artık girilebilir durumda mı yoksa yine değişen bir şey olmaz mı?
Sana uygun yerler değil, farkındayım ancak uzak yere gidemeyenler için alternatif olabilir.Deniz kötü Lefty ya, rüzgar falan hep pislik getiriyor, rüzgarsız zamana denk gelmek zor. Onun dışında şileyenarabayla giderken harcayacağın zamana uçakla yunana gidiyorsun zaten :d
Trakya tarafına doğru, güzel 1-2 koyum var. Araçla gittikten sonra patikadan 25-30dakikalık yürüme mesafesi. İstanbula en yakın ve denize girmekten zevk aldığım yer buralarSana uygun yerler değil, farkındayım ancak uzak yere gidemeyenler için alternatif olabilir.
Şahsen ben de İstanbul'da denize girmeyi asla düşünmezdim.

Trakya tarafına doğru, güzel 1-2 koyum var. Araçla gittikten sonra patikadan 25-30dakikalık yürüme mesafesi. İstanbula en yakın ve denize girmekten zevk aldığım yer buralar
Ekli dosyayı görüntüle 83208
Burası aslında keşfedilmiş bir yer ama patika yolu zorlu biraz o yüzden çocuklu aileler ve üşengeçler tercih etmiyor :ddGüzel görünüyor ancak yakında burayı da keşfeden birileri çıkmaz umarım.