Güne yüzerek başlamak

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Sabah sporu gibi düşünmek gerekiyor ayrıca deniz karşında zaten.
Hangi ay tam hatırlamıyorum ama Mersin de yazın 10 dk yürüdükten sonra baygınlık geçirecek gibi olmuştum ben boyle bir sıcak görmemiştim birde Mayıs gibi falan

Hangi ay tam hatırlamıyorum ama Mersin de yazın 10 dk yürüdükten sonra baygınlık geçirecek gibi olmuştum ben boyle bir sıcak görmemiştim birde Mayıs gibi falan
Yürüyüş ya da spor yapmak yerine sıcak illerde tek çözüm yüzmek oluyor.
Güney illerinde mayıs gibi dayanılmaz sıcaklar başlar ve kasım ortasına kadar da devam eder.

bugün yuzemedim havada cok guzel gidip yuzsemmi napsam yaw

Tokat da deniz var da biz mi yüzmedik dedik deniz bize gelmeye kalkışıyor her yeri sel götürüyor
Tamam yüzmeyeceğiz tamam

Tokat da deniz var da biz mi yüzmedik dedik deniz bize gelmeye kalkışıyor her yeri sel götürüyor
Tamam yüzmeyeceğiz tamam
Denizi olan bazı yerlerde de kirlilik sorunu yaşanabiliyor. Sonuçta yine çoğu insan giremeyebiliyor.

Gidip baskı yapım havuzlu ev alalım diye:p
Havuz ile deniz çok farklı ancak deniz yoksa elbette alternatif olacaktır. Evi alıp uygun alan varsa sonradan kendin de yaptırabilirsin. Havuzlu olunca fiyat çok yükseliyor.

Deniz kötü Lefty ya, rüzgar falan hep pislik getiriyor, rüzgarsız zamana denk gelmek zor. Onun dışında şileyenarabayla giderken harcayacağın zamana uçakla yunana gidiyorsun zaten :d
Sana uygun yerler değil, farkındayım ancak uzak yere gidemeyenler için alternatif olabilir.
Şahsen ben de İstanbul'da denize girmeyi asla düşünmezdim.

Sana uygun yerler değil, farkındayım ancak uzak yere gidemeyenler için alternatif olabilir.
Şahsen ben de İstanbul'da denize girmeyi asla düşünmezdim.
Trakya tarafına doğru, güzel 1-2 koyum var. Araçla gittikten sonra patikadan 25-30dakikalık yürüme mesafesi. İstanbula en yakın ve denize girmekten zevk aldığım yer buralar

IMG_4354.jpeg

bu aralar cokca canimin cektigi sey. kapali alan havuz bir yere kadar. keske soyle ozel, temiz, doga icinde guzel acik alan olsa. erkekler veya kalabalik karisik falan olmasa, mis gibi olurdu ya.

Sabahlari biz ise gidiyoruz keyif yapmaya anca haftasonu vakit kaliyor. Cumartesi aksamlari yuzerim.

Geri