Game of Thrones hayranlarinin House of the Dragon sevinci

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Pardon , ben yazdığını daha yeni gördüm . Dalgınlığıma gelmiş ;d
Seni takmayan ölsün ;d
np. o kadar da degil haha. ya raporladigim yorumlar var ve okunduguna eminim. buraya da yazdim istegimi, okundu, ignore edilip es gecildi. saka gibi.

Izleyenler begendi mi? Beklediklerini buldu mu? Kesin basla diyor musunuz? Ona gore para verecegim su HBO zimbirtisina .p

Ben beğendim shini ama bölümler yavaş geliyor hemen alma biraz bekle sonra bi solukta izlersin

baya iyidi ve kaliteliydi shinigami. guzel basladilar. raskolnikov'un yazdigi gibi, kitaba gore ilerleyecekleri icin hayal kirikligi olma ihtimali de cok az. game of thrones da yasanan hayal kirikligi biraz da bundan dolayiydi zaten.

Izleyenler begendi mi? Beklediklerini buldu mu? Kesin basla diyor musunuz? Ona gore para verecegim su HBO zimbirtisina .p
ikinci bölümü izlemedim. ilk bölüm güzeldi. yalnız got kadar bütçe ayrılmadığı için o ayarda bir şey beklememek lazım. hikayeye odaklanacağız artık.

bugun izledim. rhaenyra henuz 15 yasinda. annesinin vefatini ve babasinin buna ve kendisine yaklasimini, sarayda herkesin ''kral yeniden evlenmeli'' konusmalari ve komplolari, iste ilk basta butun bunlar rhaenyra'ya ruhen agir gelirken, halasi, en yakin arkadasi alicent ve sonunda babasiyla bir aksam yemeginde konusma sonrasi butun bunlari icinde kabullendi. evet, babasi yeniden evlenecekti ve buyuk ihtimalle bu evlilikten cocuklari da olacakti. sonucta kral. sonucta duzen boyle.

olgun bir sekilde bunu kabullenmisken, rhaenyra'nin babasi kral viserys i, ilk olarak toplantida evlenecegini duyurdu. sonra ise kiminle evlenecegini duyurdu. rhaenyra'nin en yakin arkadasi ve sirdasi alicent hightower ile. rhaenyra'nin bunu duydugunda icten ice yikilisini gorduk.

arkadaşlar sizleri kaçak site peşinde koşup dizipal'ın 1 milyonuncu versiyonu olan dddiziipal286 com'da dizi izlerken görünce üzülüyorum. gelin şu torrent kullanma işini birlikte çözelim, sahiden çok kolay. üstelik sadece kendi konforunuz için de değil; yarın öbür gün sevgili edindiğinizde erkek arkadaşınız size "hayatım sen house of the dragon'u indir ben de kola cips bir şeyler alıp geliyorum" diyebileceğini bilirse aldatılma ihtimaliniz yarı yarıya düşer. inanın buna...

üstelik eşekherif torrent versiyonları için hemencecik altyazi da çıkarıyor

arkadaşlar sizleri kaçak site peşinde koşup dizipal'ın 1 milyonuncu versiyonu olan dddiziipal286 com'da dizi izlerken görünce üzülüyorum. gelin şu torrent kullanma işini birlikte çözelim, sahiden çok kolay. üstelik sadece kendi konforunuz için de değil; yarın öbür gün sevgili edindiğinizde erkek arkadaşınız size "hayatım sen house of the dragon'u indir ben de kola cips bir şeyler alıp geliyorum" diyebileceğini bilirse aldatılma ihtimaliniz yarı yarıya düşer. inanın buna...
1+1 ev ve torrent üzerinden film dizi indiren bıcır bıcır manita.

en son torrent kullandigimda ergendim. o zamanlar da arkadas tavsiyesiyle indirmistik ve kullanmistik, sirf sherlock serisini izleyebilmek icin. hic ugrasamam. ben halimden memnunum :d

ps; daha hizli ve kolay yollari varken niye 2 saat bir filmin veya dizi bolumun indirilmesini bekleyelim

Son düzenleme:
Sirket bilgisayarindan torrente girersem, muhtemelen 2 saate evimden alirlar beni :D

Geri