angie
Elmas Üye
Bu aralar beni çok gömüyorsun.. Alırım façanı………."popüler olan her şeye karşıyım"
son zamanların popüler sözü.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu aralar beni çok gömüyorsun.. Alırım façanı………."popüler olan her şeye karşıyım"
son zamanların popüler sözü.
Pardon , ben yazdığını daha yeni gördüm . Dalgınlığıma gelmiş ;dne guluyorsun ya? :d yazdigim yazilari harbiden takan yok. bu konuyu hala burada gorunce boyle kala kaldim laptop basinda:
Ekli dosyayı görüntüle 64814
neyse :d bisi derdim de, NEYSE.
np. o kadar da degil haha. ya raporladigim yorumlar var ve okunduguna eminim. buraya da yazdim istegimi, okundu, ignore edilip es gecildi. saka gibi.Pardon , ben yazdığını daha yeni gördüm . Dalgınlığıma gelmiş ;d
Seni takmayan ölsün ;d
ikinci bölümü izlemedim. ilk bölüm güzeldi. yalnız got kadar bütçe ayrılmadığı için o ayarda bir şey beklememek lazım. hikayeye odaklanacağız artık.Izleyenler begendi mi? Beklediklerini buldu mu? Kesin basla diyor musunuz? Ona gore para verecegim su HBO zimbirtisina .p
Araya kaynamıştır kesin kötü niyetli değillerdir ;dnp. o kadar da degil haha. ya raporladigim yorumlar var ve okunduguna eminim. buraya da yazdim istegimi, okundu, ignore edilip es gecildi. saka gibi.
cok lief'sin ve lief dusunuyorsun ama oyle degil bence. neyse, bos verdim zaten :dAraya kaynamıştır kesin kötü niyetli değillerdir ;d
nope, yok.Netflixde yokmu simdi?
1+1 ev ve torrent üzerinden film dizi indiren bıcır bıcır manita.arkadaşlar sizleri kaçak site peşinde koşup dizipal'ın 1 milyonuncu versiyonu olan dddiziipal286 com'da dizi izlerken görünce üzülüyorum. gelin şu torrent kullanma işini birlikte çözelim, sahiden çok kolay. üstelik sadece kendi konforunuz için de değil; yarın öbür gün sevgili edindiğinizde erkek arkadaşınız size "hayatım sen house of the dragon'u indir ben de kola cips bir şeyler alıp geliyorum" diyebileceğini bilirse aldatılma ihtimaliniz yarı yarıya düşer. inanın buna...