Game of Thrones hayranlarinin House of the Dragon sevinci

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
torrent muhabbeti dönünce bana bildirim geliyor. rasko bir şey demişti melo torrent'ten şunu yapıyor diye, çok gülmüştüm ama unuttum ne dediğini :/ yaşlandırdınız beni... neyse ben diziyi izlemedim, izlemicem bu arada ama sizi uyardım linklere dikkat diye... torrent virali değilim, sadece mağdur olmanızı istemedim.
izleyenler sevmiş, sizler adına çok mutlu oldum. (gereksiz iyi dilekler sjhs)

Fakirler. Acin bir amazon prime .. yok torrent yok netflix
Pehh
onlarca platform var fakirlik kısmen belki. bir bakıma. kalite üzerinden gidiyoruz biz. sen para verip aldığın dijital platformlarda 1080p - 4k izledin sanırsın ama o iş öyle değil. bitrate denen durum var. onun için yaşasın torrent : /

Filmi indirip aynı anda bi indirdiğimi bi de webden açtığımı izleyeceğim bi farkı olmazsa sorarım size

@Plesk hmax.webrip ya da hmax.web-dl versiyonlarıyla indirince türkçe dahil bi çok altyazıyla geliyor. hbo max'in orijinal altyazıları sanırım. sen biliyor muydun bunu? adamın biri yazmış da öyle fark ettim ben. emin olmak için iki versiyonu da indirdim, ikisinde de altyazılar mevcut. dosyalardan biri 4K, diğeri 1080p, ama görüntü ve ses kalitesi olarak nedense 1080p olan daha başarılı.

2160p:

1080p:

altyazılar:

Son düzenleme:
@Plesk hmax.webrip ya da hmax.web-dl versiyonlarıyla indirince türkçe dahil bi çok altyazıyla geliyor. hbo max'in orijinal altyazıları sanırım. sen biliyor muydun bunu? adamın biri yazmış da öyle fark ettim ben. emin olmak için iki versiyonu da indirdim, ikisinde de altyazılar mevcut. dosyalardan biri 4K, diğeri 1080p, ama görüntü ve ses kalitesi olarak nedense 1080p olan daha başarılı.

2160p:

1080p:

altyazılar:
bu dizi özelinde değil de geçen bir diziye bakmıştım şu an ismini hatırlayamadım (hatırlarsam yazacağım buraya) hemen hemen bütün altyazılar gömülüydü. yapıyorlar bunu. olaya sadece 1080p-4k olarak bakmamak lazım x264-x265 olayı da var. iyi sıkıştırıyorlar. iyi hazırlanmış 720p'nin 1080p'den iyi olduğu yapımlar da var korsan dünyasında.

rasko pc üzerinden test etmişsin. sirius'un aldatıldım mesajına istemeden destek veriyorsun, olmuyor böyle. korsan davamıza zarar veriyorsun kardeşim : /

rasko pc üzerinden test etmişsin. sirius'un aldatıldım mesajına istemeden destek veriyorsun, olmuyor böyle. korsan davamıza zarar veriyorsun kardeşim : /
dnfkg 4k monitorum yok ama 2k monitorde de baktim, 1080p surum daha kaliteli. codec'e gore degisir ama bu kadar degistigine ilk defa sahit oldum. 4k surumde video daha akici ama.

Plesk got hayraniymis skljs
Ay hâlâ gülüyom ya sklsk

Siz de aldatıldınız
hanımlar bu sizin haklı olduğunuzu göstermiyor. çok teknik detaya girmeyeyim ama bölümlerin ayrı ayrı belki 15 tane sürümü düşüyor torrent'e. bazısı iyi görüntü ve iyi ses, bazısı standart, bazısı düşük dosya boyutu olsun diye direkt ortalama altı oluyor. dizi siteleri binlerce dizi/film barındırdığı için bir şey yüklerken görüntü ve ses kalitesi olarak kötüsünü ya da ortalama olanını yüklüyor. hiç 1 gb veri ile 10 gb veri aynı kalitede olur mu? siz şu an kabaca bi youtube videosunu 720p izlemekle 1440p izlemek arasında pek bi fark olmadığını söylüyorsunuz, yapmayın... ki youtube'da ses çok fark etmiyor, görüntü fark ediyor. burada ise ses de görüntü kadar fark edebiliyor. hani bazen kaçak bi film izlersin de sesi son ayar açsan da olması gerektiği kadar gelmez ya, işte o bu tarz farklardan kaynaklanıyor. plesk yanlışım varsa aramızda kalsın dkjfg

hanımlar bu sizin haklı olduğunuzu göstermiyor. çok teknik detaya girmeyeyim ama bölümlerin ayrı ayrı belki 15 tane sürümü düşüyor torrent'e. bazısı iyi görüntü ve iyi ses, bazısı standart, bazısı düşük dosya boyutu olsun diye direkt ortalama altı oluyor. dizi siteleri binlerce dizi/film barındırdığı için bir şey yüklerken görüntü ve ses kalitesi olarak kötüsünü ya da ortalama olanını yüklüyor. hiç 1 gb veri ile 10 gb veri aynı kalitede olur mu? siz şu an kabaca bi youtube videosunu 720p izlemekle 1440p izlemek arasında pek bi fark olmadığını söylüyorsunuz, yapmayın... ki youtube'da ses çok fark etmiyor, görüntü fark ediyor. burada ise ses de görüntü kadar fark edebiliyor. hani bazen kaçak bi film izlersin de sesi son ayar açsan da olması gerektiği kadar gelmez ya, işte o bu tarz farklardan kaynaklanıyor. plesk yanlışım varsa aramızda kalsın dkjfg
Ay tamam ya beceremedik napalım denedik olmadı baktık saçma sapan şeyler indiriyorum dur dedik.
Yoksa aldatılırken aldatacaktık :/

hakli olabilirsiniz bir bakimdan. oraya takilmiyoruz. illegal productionslari da hor gormemek gerek ama. goruntu kalitesi netice olarak birbirine cok yakin, yakin olmasa bile rahatsiz edici kadar kotu degil. bak, misal bu goruntuyu sezen'le paylastigim siteden ss aldim :d

Vastleggen in volledig scherm 30-8-2022 151354.jpg

ikinci bölüm tırt, ilk bölümün yanında sönük kaldı

Geri