Game of Thrones hayranlarinin House of the Dragon sevinci

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
bekliyoruz işte. daha çok var.

targaryen soyagaci ve tarihini belki hakiki gercek dunya tarihimizden daha fazla arastirmis bulunmaktayim

arkadaslar, bilmeyenler icin; house of the dragon dizisi targaryen hanedanina odaklanacak. rhaenyra'nin taht hakkinin elinden alinmasi ve bununla mucadelesi gosterilecek ilk sezon. cokca flashback'ler yasanacak sezon boyunca. game of thrones dizisinin 200 yil oncesi bu.

bilemiyorum…
fazla heyecanlanmak istemiyorum….
bu tarz işlerde beklentiyi yüksek tutunca, netice hep hüsran oluyor….

Dizilerin hiçbirini takip etmiyorum yoksa görüşümü yazardım.:)

Çok sansasyonel bir diziydi, son sezon fiyaskosundan hala sinirliyim yapım ve senaristlerine.
Umarım iyi bir özür ile gözümüzün pasını silerler

yüzüklerin efendisi geliyor kim sallar son iki sezondan sonra targeryanları

Dizileri tamamen bittikten sonra veya son sezonlara doğru izlerim genelde. O bakımdan heyecanlanmak için daha çok zamanım var :D

@Thalassa Allah rizasi icin bi fragman bi inceleme videosu filan koysaydin kiz.
cok iyi bir live stream videosu izlemistim konuyla ilgili. gelen sorulara da baya aciklayici yanit vermisti. konuyu bilmeyenlere muthis bir paylasimdi bu. o videoyu buldugumda burada paylasirim. zaten youtube bunlarla dolu su an ya. daha tam piyasaya cikmamis ama her bolumu ayri ayri konusan podcastcilar var

bilemiyorum…
fazla heyecanlanmak istemiyorum….
bu tarz işlerde beklentiyi yüksek tutunca, netice hep hüsran oluyor….

Çok sansasyonel bir diziydi, son sezon fiyaskosundan hala sinirliyim yapım ve senaristlerine.
Umarım iyi bir özür ile gözümüzün pasını silerler

herkes hala kizgin zaten. house of the dragon serisinin cikacagini duyduklarinda kimse pek sicak bakmamisti bu yuzden. gerci fragmanlar ortaya cikinca is degisti. herkes dort gozle bekliyor oldu :d

Geri