Game of Thrones hayranlarinin House of the Dragon sevinci

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
hakli olabilirsiniz bir bakimdan. oraya takilmiyoruz. illegal productionslari da hor gormemek gerek ama. goruntu kalitesi netice olarak birbirine cok yakin, yakin olmasa bile rahatsiz edici kadar kotu degil. bak, misal bu goruntuyu sezen'le paylastigim siteden ss aldim :d

Ekli dosyayı görüntüle 65247
siteye girdim, görüntü 480p. m1080p bile değil. 527 mb boyutu var.
rasko bana bir şeyler oluyor : /

Yaşlandınız mı gözleriniz mi seçmiyoo….. napacağız insanların kırışıklarını mı sayacağız

ne bu tantana kardeşim annemin yemekleri mi karımın yemekleri mi konusuna dönmüş konu… ikisi de fasulye işte ye geç… erkeklerin hayatla ilgili ayrıntılarda bık bık yapıp elin gavur dizileri için derinlere inmeleri ve verdikleri savaş… biz dizilere de erkeklere de bir günde küsmedik, alın bunları buradan. :/ ben dizileri twitter’dan izliyorum, hem daha kısa oluyor hem de halkla iç içe. tşk.

3. bolumu izledim. lannister'lar oyle bir cins ki aninda kendini belli ediyor. 10000 km uzaktan taninirlar. huy ve soy iste. jason lannister game of thrones donemindeki uzak uzak torunlarina bir pencereden bakabilse, ''evet, bunlar benim soyumdan.'' derdi. o derece. bunun disinda hikayenin nasil bitecegini bildigim, bildigimiz icin, rhaenyra ve alicent hightower, kral viserys i, hepsine bakiyorsun. nerden nereye gelinecek. rhaenyra'yi anliyorum. insanlari anliyorum, bu hep boyledir zaten. duzeni anliyorsun. mevzularin buyuyecegini gorebiliyorsun. eh, bakalim

yüzüklerin efendisi gelince bu kenara atıldı biraz.

geçen karşıma gelen bir yazıyı okuyordum meğerse sonuymuş :/
r.r. martin türk olabilir.

biraz önce üçüncü bölümü izledim. beklentiyi yüksek tuttuk sanırım.

ben 3. bolumu begendim. keyifle izliyorum iste. 4. bolum linkin internete dusmesini bekliyorum su an :d

bu akşam dışarıda olacağım için dizinin 4. bölümünü tıkla izle sitelerden izledim (tekrar belirtmem gerekir ki acayip kötü bi deneyim kjdf) çok acayip bir bölüm olmuş, çok. game of thrones modunu açmışlar resmen. seks, dedikodu, entrika, ne ararsan var. karakter gelişimleri açısından da dönüm noktası gibi. prenses nihayet büyüdü.

adam 18'ine giren yeğenini "mektebe" götüren dayı gibi yeğenini aldı geneleve götürdü, üstüne kızla biraz oynaştı, sonra bırakıp gitti. targaryenler; iğrençsiniz i*bneler.

bu akşam dışarıda olacağım için dizinin 4. bölümünü tıkla izle sitelerden izledim (tekrar belirtmem gerekir ki acayip kötü bi deneyim kjdf) çok acayip bir bölüm olmuş, çok. game of thrones modunu açmışlar resmen. seks, dedikodu, entrika, ne ararsan var. karakter gelişimleri açısından da dönüm noktası gibi. prenses nihayet büyüdü.

adam 18'ine giren yeğenini "mektebe" götüren dayı gibi yeğenini aldı geneleve götürdü, üstüne kızla biraz oynaştı, sonra bırakıp gitti. targaryenler; iğrençsiniz i*bneler.
6'da garden'da olalım pls.......

iste tam olarak izleyicilerin gormek istedigi seyler uhuh. ben bu aksam eve vardigimda izleyecegim 4. bolumu. hadi bakalim.

targaryenler kendini gosterdi efendim. daemon ve rhaenyra? daemon'un amaci farkli, daha politik ve bu amacini kullanmakta rhaenyra'ya yaklasmaktan da utanmiyor, geri kalmiyor. amca ve yegen. gerci bir yonden rhaenyra'nin gece saraydan cikip, sokak sokak gezmesi daemon ile birlikte, genelevleri bile, rhaenyra'da farkli duygular uyandirdi. her insanin hissettigi ve yasadigi duygular. daemon ona bunu tanitti. rhaenyra ise geri kalmadi ve yasadi bisiler. alicent hightower'in cinsel hayati ne kadar berbatsa, rhaenyra'nin yeni yeni kesfetmesi o kadar heyecan vericiydi kendisi icin. alicent icin acidim. o da kendine aciyordur, ama geliyor yine iste o kelime; DUZEN. duzen iste. bir yandan kendi istedi. istedigini aldin. sonuc bu.

kral viserys ii'nin, otto hightower'i isinden almasi iyi olmadi bence. akillica bir hareket degildi. hatta bu kizi alicent'de kin duygularini besleyecek ve ilerde olacak olacak olan. son sahnede kral viserys ii'nin, kizi rhaenyra'ya o cayi hazirlatmasi ve odasina gondermesi (gebe kalmasini engellemek icin), bir yonden ''ne yaptigini biliyorum sen ''yapmadim'' desen bile, aramizda.'' demenin baska yoluydu. n'olur n'olmaz. rezalet cikmasin.
plottwist: YOKSA O CAY BASKASINDAN MI GELDI ACABA?

bence otto hightower kizi alicent'e bunu yapmayacakti. eger kizini butun bunlara hazirlamasaydi ve evlendirmeseydi kral viserys ii ile, buyuk ihtimalle isinden de olmayacakti. aile ve is bir arada gidebilir, AMA her zaman degil. simdi o dananin kuyrugu koptu iste. baslayacak her sey.

online alisveris yapiyorum su an ve arka planda bu caliyor:

bu arada house of the dragon baya sardi. 5. bolumunu bekliyorum heyecanla :emoji_massage::emoji_open_hands:

prenses iyice cıvıttı. önüne gelenle beraber olamazsınız efendim. hala en iyi bölümü birinci bölüm.

prenses iyice cıvıttı. önüne gelenle beraber olamazsınız efendim. hala en iyi bölümü birinci bölüm.
o donemin gorgu ve adab kurallarini (teori) askiya alirsak, tam da o donemin ve kendi ailesinin erkeklerinin yaptigini yapti (pratik) iste. ergenlik ve kesfetme diyelim. tertemiz ve deneyimsiz prensesleri uzerler sonra, mutlaka uzerler, ilerde.

Geri