targaryenler kendini gosterdi efendim. daemon ve rhaenyra? daemon'un amaci farkli, daha politik ve bu amacini kullanmakta rhaenyra'ya yaklasmaktan da utanmiyor, geri kalmiyor. amca ve yegen. gerci bir yonden rhaenyra'nin gece saraydan cikip, sokak sokak gezmesi daemon ile birlikte, genelevleri bile, rhaenyra'da farkli duygular uyandirdi. her insanin hissettigi ve yasadigi duygular. daemon ona bunu tanitti. rhaenyra ise geri kalmadi ve yasadi bisiler. alicent hightower'in cinsel hayati ne kadar berbatsa, rhaenyra'nin yeni yeni kesfetmesi o kadar heyecan vericiydi kendisi icin. alicent icin acidim. o da kendine aciyordur, ama geliyor yine iste o kelime; DUZEN. duzen iste. bir yandan kendi istedi. istedigini aldin. sonuc bu.
kral viserys ii'nin, otto hightower'i isinden almasi iyi olmadi bence. akillica bir hareket degildi. hatta bu kizi alicent'de kin duygularini besleyecek ve ilerde olacak olacak olan. son sahnede kral viserys ii'nin, kizi rhaenyra'ya o cayi hazirlatmasi ve odasina gondermesi (gebe kalmasini engellemek icin), bir yonden ''ne yaptigini biliyorum sen ''yapmadim'' desen bile, aramizda.'' demenin baska yoluydu. n'olur n'olmaz. rezalet cikmasin.
plottwist: YOKSA O CAY BASKASINDAN MI GELDI ACABA?
bence otto hightower kizi alicent'e bunu yapmayacakti. eger kizini butun bunlara hazirlamasaydi ve evlendirmeseydi kral viserys ii ile, buyuk ihtimalle isinden de olmayacakti. aile ve is bir arada gidebilir, AMA her zaman degil. simdi o dananin kuyrugu koptu iste. baslayacak her sey.