Galatasaray-Fenerbahçe | 24 Şubat Pazartesi | saat 20.00

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Kim kazanır

• Galatasaray

Kullanılan: 8 33.3%
  • Berabere

Kullanılan: 2 8.3%
  • Fenerbahçe

Kullanılan: 14 58.3%

• Kullanılan toplam oy
    24
Bu da hala hakem deyip dövünüyor. Sanki maçta çok bir şey vardı da hakem etki etmiş gibi…

pozisyonların haklı olup olmamasından bağımsız şayet galatasaray'ın bir golü iptal olsaydı ve lemina'nın pozisyonundaki elle oynama gs aleyhine pas geçilseydi bu karaktersiz ortalığı ayağa kaldırmıştı. şu maçta bile hakem diyen adam karaktersizdir.

hakem şöyleydi böyleydi hakkı beraberlikti falan deyip skriniarın yaptığı penaltıyı alması gereken sarı kartı yok edemezsiniz sonrasında Osimhen'in kafasına vurduğunda ikinci sarıdan atılması lazımdı

tek tek pozisyon yazmıyorum ama ısmarladığınız hakemle de kazanamadınız

Galatasarayımızın beşinci yıldızı hayırlı olsun.

Hakem olayları sakinleştirdiği için mi beğenmesin buruk ?
Adam kaos yaratmaya çalışıyor, çünkü sığınabileceği tek liman orası. Açıkçası bu işi TR’de en iyi yapan Terim’di. Özellikle holiganlıktan gözü dönmüş kitleyi arkasına almayı iyi bilirdi. “Sezon sonu elimizdeki belgeleri paylaşacağız”, “ne oyunlar döndüğünü biliyoruz” vs gibi şeylerle iyi kötü domine eder, zaman kazanırdı. Söylemler alıcı bulduğu için yönetimin de hoşuna giderdi ve kredi sağlardı. Oysa Buruk için gerçekler ortada. Bilmem kaç yüz milyonluk kadro ile Avrupa karnesini de gördük. Taraftar mücadele eden, seyir zevki sunan bir takım izlese bu kadar sorun olmazdı bence ama o da yok.

Tebrikler Galatasaray gene çıldırtıyorsun kanatseverleri.Bu sene yine şampiyonuz kahretsin.
Acunu hakem yapsalar da gene şampiyonuz.

Adam kaos yaratmaya çalışıyor, çünkü sığınabileceği tek liman orası. Açıkçası bu işi TR’de en iyi yapan Terim’di. Özellikle holiganlıktan gözü dönmüş kitleyi arkasına almayı iyi bilirdi. “Sezon sonu elimizdeki belgeleri paylaşacağız”, “ne oyunlar döndüğünü biliyoruz” vs gibi şeylerle iyi kötü domine eder, zaman kazanırdı. Söylemler alıcı bulduğu için yönetimin de hoşuna giderdi ve kredi sağlardı. Oysa Buruk için gerçekler ortada. Bilmem kaç yüz milyonluk kadro ile Avrupa karnesini de gördük. Taraftar mücadele eden, seyir zevki sunan bir takım izlese bu kadar sorun olmazdı bence ama o da yok.
Derbide zaten iki takımında seyircisi zevk alamadı bence
Zaten iki takımda risk almak istemedi
Buruğa gelirsek bu sezon ne kadar ağlak olduğunu anladım zamanında mert kaos yapıyor diyen buruk kendisi fb lehine küfür eden taraftara alkış tuttu basit biri

Derbide zaten iki takımında seyircisi zevk alamadı bence
Zaten iki takımda risk almak istemedi
Buruğa gelirsek bu sezon ne kadar ağlak olduğunu anladım zamanında mert kaos yapıyor diyen buruk kendisi fb lehine küfür eden taraftara alkış tuttu basit biri
Kendi evinde, onbinlerce taraftarının önünde sadece 1 isabetli şut atabilmiş, 0,13 gol beklentisiyle oynamış, Avrupa’nın en kolay kurasını çekip farklı skorları elenmiş bir takımın teknik direktörü olmasaydı söyledikleri anlaşılır gelirdi ama durum öyle değil. Ben şahsen sevmem, ötesinde iğreniyorum. Gerçekten en büyük sebebi sürekli bu tür “herkes bize karşı” havasında olup algı yaratmaya çalışması. Senin de özetlediğin gibi ağlak olması. Yine de camiasıyla bütünleşmiş biri. Daha farklısı de olamazdı zaten. Benim için önemli değil, sadece seyir zevki olur diye izledim. Olan benim 4-5 gb internetime oldu -.-
IMG_1886.jpeg

Kendi evinde, onbinlerce taraftarının önünde sadece 1 isabetli şut atabilmiş, 0,13 gol beklentisiyle oynamış, Avrupa’nın en kolay kurasını çekip farklı skorları elenmiş bir takımın teknik direktörü olmasaydı söyledikleri anlaşılır gelirdi ama durum öyle değil. Ben şahsen sevmem, ötesinde iğreniyorum. Gerçekten en büyük sebebi sürekli bu tür “herkes bize karşı” havasında olup algı yaratmaya çalışması. Senin de özetlediğin gibi ağlak olması. Yine de camiasıyla bütünleşmiş biri. Daha farklısı de olamazdı zaten. Benim için önemli değil, sadece seyir zevki olur diye izledim. Olan benim 4-5 gb internetime oldu -.-
Ekli dosyayı görüntüle 106823
Kdkdkd
Maçın özetini izleriz bi dakine sadece……

Beşiktaş: Vincic’i isteriz.

Trabzonspor: Vincic’i isteriz.

Konyaspor: Vincic’i isteriz.

Başakşehir: Vincic’i isteriz.

Bodrumspor: Vincic’i isteriz.

Hatayspor: Vincic’i isteriz.

Fenebahçe: Hakemler Vincic’i örnek alsın.

Okan Buruk: Türk hakemlerini istiyoruz.

Şampiyonluk yarışında bir iddiamız varsa bu maç berabere bitmemeliydi ancak görünen o ki lig şampiyonluğu hedefimiz kalmamış ve doğrudan Avrupa maçlarına odaklanacağız.

Son iki sezondur derbi maçları çok stresli geçiyor ve oyuncular da sahada tutuk kalıyorlar, sağlık olsun.

Hakem ise çok güzel maç yönetti.

Gayet makul yönetti hakem maçı. Okan’ın “on oko koşo mo oynoyocoz”, “tronsfor ohtoyocomoz yok”, “Gotsonlor Monçostor Sotoyo totsonlar!” söylemeleri gibi bu da çevir kazı yanmasın aman bana bi şey olmasın refleksinden başka bi şey değil; geçiniz. Kredisini tüketiyor farkında değil. Sene sonu kendi ayakkabılarıyla kıçına tekme yiyecek. O gün de ağlar bol bol. Bi de İtalya’da takım yönetme hayali varmış. Seni Serie B’de bile takım vermezler sana bu halinle. Bizim Türk hocalarının şu ego işini bi frenlemesi lazım artık. Galatasaray’ın şu kadrosu hocasız da bu ligi ilk ikide bitirir zaten. Ulan koskoca DÜNYA (!) DERBİSİ’nde top oyunda 49 dk kalmış. KIRK DOKUZ DAKİKA. Maç 90 dk alüminyum :D Hakem makem bahanelerinden sonra bi tane muhabir bi gün çıkıp “Hoca böyle diyon da sen ne oynattın da hakem diye ağlıyon?” diye sormuyor ya! Osimhen’e şişir o indirsin atak yapalım. Playstation mı oynuyorsun? PES 2011’de vardı stoperden Aguero’ya L1 + üçgen yapıyordun o top bi şekilde ona gidiyor %80 de gol oluyordu… Kaç haftadır bize masal anlatıyorsun. “Bi daha bu kadar kötü oynamıcaz!” ama her maç daha da kötüye gidiyorsun. Geç hocam bu işleri. Al şapkanı önüne de bi düşün ben nerde hata yapıyorum diye.
İşte bu yüzden Türkiye’den büyük hocalar, büyük topçular çıkmıyor. Mangalda kül bırakmadığımız için, egomuzu yenemediğimiz için, ben oldum artık yiaa diyip saldığımız için. Daha uzun yıllar da bi b*k çıkartamayız biz. Arda Gülerler, Arda Turanlar da 40 yılda bir gelir geçer işte.

Tamamını okumadım yorumların, takdir edersiniz ki 11 sayfa ve futbol azıcık ilgimi çekiyor. Yine de konuya dair gözlemlerim, 0-0 bitmesine rağmen fb’lilerin daha memnun olduğu maçtan… neden… bjk taraftarları ise dalgasında kdjdh şu yosun’a bak

Geri