Galatasaray-Fenerbahçe | 24 Şubat Pazartesi | saat 20.00

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Kim kazanır

• Galatasaray

Kullanılan: 8 33.3%
  • Berabere

Kullanılan: 2 8.3%
  • Fenerbahçe

Kullanılan: 14 58.3%

• Kullanılan toplam oy
    24
Yabancı hakemin kimlere gelmediği ortada valla. Avrupada bizden baya üst sıralardayken elendiniz.

Oyuncusunun dahi yaptığı faule itiraz etmediği pozisyona hoplayıp zıplaması, sürekli itiraz halleri. Maymun denilince de kızıyor.

Bu insan ananı bilmem ne yapsın diye küfür ederken üstü kapalı fenerlilere büyük bir zevkle eşlik ediyor….

mori başka bir üslûp kullanabilirdi
ama okan burukta normal değil

Ya adam faulü almış. Ama müdahale var. Orda bizim oyuncu bir adım geri çekilse zaten Seken top yine gol olacaktı.
İptal kararı doğru.
Karara bir şey demiyorum. Baya ayağa kalkıyordu. Golü görünce attı kendni yere jfjfjf

• Kahkaha
Tepkiler: Anu
Pozisyonların tartışılacak bişeyi yoktu. Galibiyetten sonra en çok işlerine yarayacak sonucu aldı adam hala ağlıyor. İnanılmaz bi Çar
Hakemin iki yanlış kararı var.
Mert muldurun pozisyonu ve nesrye yapılan faul.

Ama burda 4. Hakemin mert'in pozisyonunda anında reaksiyon vermesi ama nesyrinin pozisyonunda tepkisiz kalması zaten neden yabancı hakem gerektiğinin kanıtı

Hakemin iki yanlış kararı var.
Mert muldurun pozisyonu ve nesrye yapılan faul.

Ama burda 4. Hakemin mert'in pozisyonunda anında reaksiyon vermesi ama nesyrinin pozisyonunda tepkisiz kalması zaten neden yabancı hakem gerektiğinin kanıtı

Valla daha önce de yazdım. 2 takım da daha doğrusu iki teknik adam da gtünü kurtarmaya oynadı dün. Berabere bitecek bir maç değildi

Valla daha önce de yazdım. 2 takım da daha doğrusu iki teknik adam da gtünü kurtarmaya oynadı dün. Berabere bitecek bir maç değildi
Evet dün maçta küfür bile etmedim öyle bir derbi olmaz :) Okyanusun öte tarafı beni ilgilendirmiyor pek ama ;
Bizimki maça baya bir garantici çıkmış. Bizim en büyük sorunumuz ileri hat çok yavaş kaldı. İlerleyemedik.
Seneye bu takıma hızlı oyuncular lazım.
Mourinho çok güzel bir kurmuş takıma, seneye ne olursa olsun devam etmeli

Evet dün maçta küfür bile etmedim öyle bir derbi olmaz :) Okyanusun öte tarafı beni ilgilendirmiyor pek ama ;
Bizimki maça baya bir garantici çıkmış. Bizim en büyük sorunumuz ileri hat çok yavaş kaldı. İlerleyemedik.
Seneye bu takıma hızlı oyuncular lazım.
Mourinho çok güzel bir kurmuş takıma, seneye ne olursa olsun devam etmeli
Abi ortasaha da yoktu bizim dün. İlginç bir Fenerbahçe vardı sahada. Çözemedik. Kanatları da düzgün kullanamadık. 12/3 isabetli orta ile oynadı takım.

Bu insan ananı bilmem ne yapsın diye küfür ederken üstü kapalı fenerlilere büyük bir zevkle eşlik ediyor….

mori başka bir üslûp kullanabilirdi
ama okan burukta normal değil
Canım benim siz çok mu temizsiniz ;d

Abi ortasaha da yoktu bizim dün. İlginç bir Fenerbahçe vardı sahada. Çözemedik. Kanatları da düzgün kullanamadık. 12/3 isabetli orta ile oynadı takım.
Evet ortasaha da çok kötü kalıyor. Özellikle merkez.
Ağır kalıyoruz abi çok ağır
Lemina mesela tek başına yetti kapatmaya

şu yorumuna çok katılıyorum merakta ettim açıkçası dün neden 11 çok başkaydı.
mesela amrabat, irfan can , talisca bunlar neden ilk 11 değildi.
Tadic etkisizdi , fred etkisizdi...
yusuf ve kostıc oynadı sadece diyebilirim.

İrfancsn çok iyi ama dengesiz,
Ambrabat bizi 10 kişi bırakırdı stoperde oynasa
Tadic derbilerde herzamanki gibi etkisizdi. Zaten 10 kişi oynadık.
Talisca zaten bu sezon oynamaz

İrfan Talisca zaten ilk 11 oyuncusu değildi. Form durumuna göre de amrabat - fred ilk 11 i değişiyordu. Ama dün takımın ortasahası komple yoktu. Bildiğin boştu. Galatasaray yürüye yürüye ortasahayı geçti. Bizimkiler uzun top atıyor savunmadan, rakip savunmadan dönen topları toplayan kimse yok. Acayip bir Fenerbahçe vardı. Önde baskı desen yok. Tamam taktik gereği topu bıraktın kaptığın toplarla kontraya çıktın desem o da yok.

İrfan Talisca zaten ilk 11 oyuncusu değildi. Form durumuna göre de amrabat - fred ilk 11 i değişiyordu. Ama dün takımın ortasahası komple yoktu. Bildiğin boştu. Galatasaray yürüye yürüye ortasahayı geçti. Bizimkiler uzun top atıyor savunmadan, rakip savunmadan dönen topları toplayan kimse yok. Acayip bir Fenerbahçe vardı. Önde baskı desen yok. Tamam taktik gereği topu bıraktın kaptığın toplarla kontraya çıktın desem o da yok.
biri şunu paylaşmıştı.ldsfjdf çok komik.ldkjf

1740483248673.png

herkes kirliyse o zaman herkes gitsin mahkemeye madem
:)
Mevzu o değil ki şekom. Herkes yapıyor bu hatayı. Ben küfür ediyor muyum ediyorum . Ama bunu kulübü temsil eden kişiler yapamaz. Oyuncu, Teknik Direktör, Başkan. Ama bunu sadece Okan Buruk yapıyormuş gibi göstermek komik oluyor sadece.

Geri